Uutisaiheet Tuulos

Tuuloksessa ei ole muovinkierrätyspistettä

Kauppakeskus Tuulosen yhteyteen tullut Rinki-ekopiste oli lämpimästi tervetullut. Muovinkeräyspisteen puuttuminen kuitenkin harmittaa yhä alueen asukkaita.

Hämeenlinnan asukaslehden tammikuun numerossa ja kaupungin verkkosivuilla kerrotaan, että muovinkeräyspisteitä olisi kaikissa pitäjissä. Kauppakeskus Tuulosen yhteydessä olevassa Rinki-ekopisteessä ei kuitenkaan ole muovinkeräystä, vaan tuuloslaisia lähimmät muovinkeräyspisteet ovat Lammilla ja Hauholla.

Tuulosen pisteessä oteaan vastaan kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia. Kartonkipakkausten keräystä varten pisteelle on asennettu puristin.

Kysyimme jo kaksi vuotta sitten pisteitä ylläpitävästä Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:stä, miksi Tuuloksessa ei muovinkeräystä ole järjestetty. Ringin asiakaspalvelu neuvoi kysyjiä kääntymään kaupungin puoleen:

– Kaupungit ja kunnat määrittelevät tarkkaan, minne pisteitä voi perustaa ja keskustoissa valvotaan tarkkaan myös kaupunkikuvaa. Muovinkeräystä kannattaa siis pyytää kunnalta.

Hauhon keräyspiste on S-marketin luona, Lammilla pisteitä on kaksi, toinen S-marketin ja toinen K-Market Mallaksen luona.

Katso: Keski-Hämeen artikkeli 23.2.2017 (Vain tilaajille)

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski