Urheilu Hauho Lammi Tuulos

Hämeenlinna antoi ohjeet avautuvista liikuntapaikoista

Kuva: Maria Ilonen

Hämeenlinnan liikuntahallien tuoreessa tiedotteessa hallintopäällikkö Markus Rantsi kertoo koronaohjeista kaupungin liikuntapaikoilla. Kaikissa Liikuntahallien ja Hämeenlinnan kaupungin liikuntapaikoissa tulee noudattaa 1–2 metrin turvaväliä. Sairaana liikuntapaikalle tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Ohjeitten pohjana ovat THL:n ohjeet Covid-19

Kokoontumisrajoitus 50 henkilöä on liikuntapaikoilla voimassa toistaiseksi. Toiminnan ja valvonnan vastuu on vuoron varanneella toimijalla.

– Valtioneuvosto ja aluehallintovirasto korostavat jokaisen toimijan sekä kansalaisen omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan. Näin omalta osaltaan he ehkäisevät koronaviruksen leviämistä. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita, Rantsin viestissä kerrotaan.

Tilojen siivouksessa kiinnitetään huomiota kosketeltavien pintojen puhdistukseen. Kaikissa paikoissa on tarjolla käsienpesumahdollisuus tai käsidesiä.

Suljettuina koko kesän pysyvät Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit, sekä Voutilakeskuksen allas. Kesätauon jälkeisistä avautumisajankohdista tiedotetaan kesäkuussa. Myös kaikki jäähallit ovat kiinni kesän ajan. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan jäiden teko aloitetaan heinäkuun lopussa.

Liikuntapaikkojen avautuminen

• Lammin, Iittalan (Iittala-halli ja voimailusali), Rengon ja Hauhon kuntosalit avautuvat 1.6.2020. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti. Kuntosaleilla on nähtävillä erilliset salikäyttäytymisen ohjeet, muista hygienia ja kunnioita turvavälejä.

• Sisäliikuntatilat Loimua Areena ja sen kuntosali, Säästöpankki-areena, Ojoisten Lastentalo, Kotikolo sekä pitäjien liikuntasalit aukeavat 1.6.2020. Kesäajan vuorot on jaettu, vuoroja on mahdollista hakea Timmi-järjestelmän kautta.

• Hämeenlinnan Liikuntahallien puistojumpat käynnistyvät kesäkuun alussa. Myös puistojumpissa noudatetaan asetettuja kokoontumisrajoituksia sekä THL:n ohjeita turvaetäisyyksistä.

• Ulkoliikuntapaikkamme ja –alueemme (Kaurialan kentän yleisurheilualueet, urheilupuiston luonnonnurmet, tekonurmi, pesäpallokenttä ja Iittalan urheilukenttä) sekä niiden pukutilat ovat käytössä normaalisti.

• Kipinäniemen alue ja Matin sauna avautuvat käyttöön 1.6.2020.

• Ahveniston maauimala ja toimintapuisto avautuu 1.6.2020. Käytännönjärjestelyistä tiedottaa tarkemmin TG Ahvenisto Oy nettisivuillaan.

• Liikuntahallien asiakaspalvelu avautuu jälleen maanantaina 8.6.2020.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski