Urheilu Hämeenkoski

Hatsina katkaisi Dynamon voittoputken

Tämän kauden kohtaamisissa Dynamo on ollut selvästi askeleen Hatsinaa jäljessä. Kuva: Teemu Juvonen

Kosken Dynamo kärsi kauden neljännen tappionsa Mikkelissä Hatsinan vieraana luvuin 7–4. Viidennellä peliminuutilla johtoon mennyt Hatsina ei missään vaiheessa enää johtoasemastaan luopunut vaan hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun.

Hatsina ei karvannut korkealta, joten myös Dynamolla oli reilu osansa pallonhallinnasta ja omat paikkansa tehdä maaleja, mutta viimeistely oli jälleen tehotonta. Neljästä tehdystä maalista kaksi tuli ylivoimalla ja yksi oli vastustajan koominen harhasyöttö suoraan omaan maaliin, joten täysin viisikoin pelatessa hävittiin tällä kertaa vastustajalle selvästi.

Ottelussa Dynamon pelikuri ei aivan riittänyt, ja ajoittain mentiinkin vauhdikkaasti päästä päähän, joka sopi Hatsinalle huomattavasti paremmin. Varsinkin toinen erä näytti, että otteluiden muuttuessa juoksukilvaksi Dynamo ei ole enää vahvimmillaan.

Myös kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Hatsinan voittoon, ja silloinkin peli oli aika sekavaa. Maaleja ja jäähyjä ei nähty tällä kertaa aivan syksyn ottelun määriä, mutta ottelusta teki kuitenkin jälleen varsin rikkonaisen useampi pidempi pelikatko. Dynamolaisista Sami Tikka sai mailasta ikävän näköisen osuman silmäkulmaansa kolmannessa erässä, ja puolestaan Hatsinan joukkueen kapteeni oli myös ilmeisen epäonninen ja loukkaantui ottelussa useamman kerran aiheuttaen ylimääräisiä lepohetkiä.

Tikan loukkaantumisen aiheuttaneen korkean mailan tuoma viiden minuutin rangaistus kotijoukkuuelle tarjosi vielä Dynamolle mahdollisuutta nousta lopussa kolmen maalin takaa rinnalle. Ylivoimalla nähtiin yksi kavennusmaali, ennen kuin Dynamon kirin tappoi vastustajan alivoimalla ansaitsema rangaistuslaukaus, josta seurasi viimeiseksi osumaksi jäänyt 7–4 maali.

Ottelussa Dynamon tehoista vastasivat Tommi Konttinen (2+0), Henri Nummela (1+0), Riku Hakala (0+1), Valtteri Welin (0+1), ja Jere Karjalainen (0+1).

Tilanne Kaakkois-Suomen 2-divisioonan playoff-viivan tuntumassa kiristyi viime viikonlopun tulosten myötä, ja sijoilla 3–6 olevat joukkueet mahtuvat tällä hetkellä kahden pisteen sisään. Dynamo johtaa tätä pakkaa kolmossijalta, ja tärkeät pisteet vienyt Hatsina lyö painetta Heinolan ja Ponovon takaa kuudennelta sijalta.

Neljä parasta jatkaa lohkon playoffeja, ja viidennelle on vielä paikka Suomisarjan karsintoihin. Dynamo pelaa seuraavan pelinsä sunnuntaina 2.2. kello 17 Hämeenkoskella, kun vastaan tulee sarjassa toisena oleva Troopers Imatralta.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski