Urheilu Lammi

Ikaalisten Urheilijat – Lammin Luja 2-0 (16-3, 11-2)

Kuvituskuva: Colourbox

Miesten suomensarja käynnistyi Lammin Lujan kannalta mollivoittoisesti upealla, aurinkoisella Ikaalisten pesäpallostadionilla. Monelle lujalaiselle ottelu oli ensimmäinen suomensarjatasolla ja se heijastui jännityksenä ja arkuutena. Kotijoukkue oli tyly isäntä ja tappoi vierailijoiden pyristelyt heti jaksojen alussa väkevillä starteilla, 1. jaksolla avausvuoron jälkeen taululla isännille 5—0, 2. jaksolla 6—0. Pahiten vieraita kuritti jokeri Samu Saarinen 1+8/1.

Luja ei saanut missään vaiheessa omaa peliään kulkemaan. Ulkopelissä lukuisat henkilökohtaiset virheet ja huolimattomuudet antoivat ilmaisia pesävälejä ja juoksuja kotijoukkueelle. Sisäpelissä näkyi selvästi hermostuneisuus ja virheitä tuli niin merkissä, lyöntivalinnoissa kuin etenemisissäkin. Toki kotijoukkue oli myös luokkaa kovempi ja ilman virheitäkään Luja tuskin olisi voitosta taistellut. Ottelun kaksi viimeistä vuoroparia Luja voitti 2————1, ja tämä antaa lupauksia paremmasta tulevasta.

Lammilaisista parhaiten onnistuivat jokeri Timo Niemi-Nikkola joka löi 1+3 juoksua sekä kärjessä kaksikko Mikko Viljanen ja Eemil Mäkelä.

Lujan kanssa etelälohkossa pelaavat Hyvinkään Tahko, Ikaalisten Tarmo, Jokioisten Koetus, Jokioisten Koetus juniorit, järvenpääläinen Kinnarin Pesis 2006, espoolainen Otakoppi, helsinkiläinen Puna-Mustat, Pomarkun Pyry, Pöytyän Urheilijat ja Turku-Pesis.

Otteluohjelman löydät Lujan sivuilta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat