Urheilu Keski-Häme

Jääkenttien tilanne ja vähän latujenkin

Jäälle pääsee jo! Kuva: Colourbox

Hämeenlinnassa jääkenttiä hoidetaan hoitoluokituksen mukaisessa järjestyksessä sääolojen mukaan. Pitäjissä ykkösluokassa on vain Konnarin kenttä, jota jäädytetään myös viikonloppuisin.

Jäädytettäviä pienkenttiä pyritään saamaan luistelukuntoon sääolojen mukaan ja hoitoa pystytään yleensä jatkamaan helmikuun loppuun.
Kakkosluokkaan kuuluvat kaukalokentät hoidetaan pääsääntöisesti arkisin normaalin työajan (ma–pe klo 7–16) puitteissa. Keski-Hämeen ilmestymisalueen kaukalokentät ovat Hauholla Eteläinen, Hauhon yhtenäiskoulu ja Alvettula, Tuuloksessa Pohjoisten kaukalo ja Tuuloksen koulu, Lammilla Hakkala.

Puistokentät: Tuuloksen Mäntynummi ja Lammilla Isolukkari ja Kirnumäki hoidetaan arkisin normaalin työajan puitteissa.
Luistelukunnossa ovat tällä hetkellä Konnarin kentän lisäksi kaikki muutkin pitäjien kentät, paitsi Tuuloksen Mäntynummi on vielä hieman vaiheessa. Tuuloksessa voi luistella Pohjoisten kaukalossa sekä Tuuloksen koululla.

Latuja vielä vähän

Pitäjien laduista lehden painoon mennessä vain Konnarin 5,2 kilometrin valaistu latu oli kunnostettu, viimeksi 9.1.

Hauhon ja Tuuloksen latujen kunnostuksesta  kaupungin latukartta kertoo karua viestiä: ”Kunnostus lopetettu, ei käytössä”. Sosiaalisen median tiedot ovat kuitenkin latukarttaa tarkempia, ja tietävät Hauhon kolmen kilometrin valaistun ladun olevan jo hiihtokunnossa.

Kaupungin latukartta.

Konnarin ladulla on katsottavissa myös latukamera.

Edit 14.1. klo 14.30: Tuuloksen valaistu latu on kunnostettu torstaina 10.1. Latukarttaa on päivitetty. Tuuloksen ladun kerrotaan tulleen kuntoon 9.1.  ja Hauhon laduista niissä kohdissa, missä torstaina luki ”Kunnostus lopetettu, ei käytössä”, lukee nyt: ”Ei käytössä”. 

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

MurmisP