Urheilu Lammi

Kalle Tyrkäs LASBin päävalmentajaksi

LASBin päävalmentajana toimii seuraavan kahden kauden ajan pitkän linjan LASBilainen Kalle Tyrkäs. Kallen aisaparina toimii Henri Vilen ja valmennustiimissä jatkavat myös Janne Eerola sekä fysiikkavalmennuksesta vastaava Jaakko Kivelä.

On mahdollista että valmennustiimiä täydennetään vielä ennen kauden alkua.

– Mukava jatkaa tutussa ympäristössä tuttujen pelaajien ja valmentajien kanssa. Viime kausi oli meiltä nousujohteinen ja siitä on hieno jatkaa eteenpäin kun pelit taas alkavat. Ensi kaudeksi on muodostumassa vahva ja potentiaalinen jengi missä on hieno olla mukana. Isossa kuvassa olemme pelillisesti hyvällä tiellä ja nyt aletaan hieromaan niitä pieniä asioita entistäkin paremmiksi. Se lähtee yksilöiden kehittämisestä sekä kentällä että kentän ulkopuolella, Tyrkäs kuvaa päätöstään ja tavoitteitaan.

– Koko maailmaa tällä hetkellä ravisteleva koronaepidemia tietenkin vaikuttaa moneen käytännön asiaan joukkueurheilussa – pyrimme kuitenkin valmistautumaan tulevaan kauteen niin hyvin kuin se vain on mahdollista epidemian asettamat rajoitukset huomioiden. Kova luottamus on siihen, että ensi kausi on LASBin historian paras.

LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis toteaa, että  seura valitsi Kallen päävalmentajaksi seuraavaksi kahdeksi kaudeksi erityisesti tulevaisuuteen katsoen.

– Kalleen kitetytyvät tärkeimmät LASBilaiset perusarvot: avoimuus sekä välittäminen. Pitkän linjan LASBilainen johtaa seuran pitkäjänteistä työtä jälleen muutaman askeleen eteenpäin, Varis toteaa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä päästessämme hänen kanssaan sopimukseen..

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski