Urheilu Lammi

Kauden parasta pesäpalloa

Kuvituskuva: Colourbox

KiPe-Luja 2-1 (1-3, 1-0, 2-0)
Lammin Luja saalisti hienon vieraspisteen Järvenpäästä, kun se voitti avausjakson tyylikkäästi. Ulkopeli oli laadukasta ja pitävää. Sisäpeliin oli löytynyt sopivassa suhteessa rohkeutta ja nöyryyttä sekä kaivattuja pidempiä sisävuoroja. Tilanteita tehtiin, mutta juoksuilla ei mässäilty. Nimivahva kotijoukkuekaan ei ollut ihan kesän parhaassa terässään.

Peli oli Lujan parasta tänä kesänä sekä joukkueena että monelta yksittäiseltä pelaajalta. Kentällä nähtiin hyvää kaaripeliä, meteliä, tuuletuksia ja hyvää joukkuepelaamisen asennetta. Jälleen nähtiin, että hyvänä päivänä pisteitä voi napsia lähes keneltä tahansa.

Ennen peliä lähdettiin parantamaan varsinkin sisäpeliä – ja se onnistui. Jokaista mukaan tarttuvaa pistettä pidettiin arvokkaana. Ja maukkaalta se yksi piste tällä kertaa maistuikin, vaikka pelin jälkeen ensireaktio oli pettymys. Ei näitä pelejä häviämään lähdetä.

Lammi-Jokioinen 1-2 (2-6, 2-1, 0-1)
Jokioisilta Lammin Luja saalisti pisteen nihkeän väännön jälkeen. Kelin lisäksi myös pelin taso oli epävakaista ja ailahtelevaa. Sisäpelissä Luja sai tilanteita rakenneltua kohtuullisen hyvin, mutta varsinkin kotiuttaminen tökki pahasti. Jokeri Niemi-Nikkolan puuttuminen vaikutti varmasti prosentteihin, mutta tänään ei löytynyt korvaavia vastuunkantajia, jotka olisivat lyöneet ukkoa kotiin. Tässä sarjassa puolittaiset lyönnit eivät riitä, vaan suorituksissa pitää olla laatua ja voimaa.

Ulkona tekeminen oli jälleen pääsääntöisesti hyvää. Muutaman hyvän vuoron lisäksi toisinaan tekeminen löystyi seisoskeluksi. Kokonaisuudessaan pelaaminen oli vaisua ja tehotonta. Tälläkin pelillä saatiin kuitenkin maukas piste, mutta enemmänkin olisi ollut otettavissa. Vierailijat punnersivat lopulta voittoon riittäneen juoksunsa viimeisen lyöjän turvin kun taas Luja jäi supervuoron tasoittavallaan nollille.

Nyt huilataan pelien osalta viikko ja keskitytään perusjuttuihin. Pelit jatkuvat viikon päästä Pöytyällä.

Kiitos hienolle yleisölle kannustuksesta!

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski