Urheilu Tuulos

Kiviniemelle ja Mälköselle seitsemäs sija Rovaniemeltä

Kristian Kiviniemen ja Enni Mälkösen yhteinen taival Rallin SM-sarjassa sai Rovaniemellä hankalan startin. Kuva: Jarno Saari

Hyvin alkanut Arctic Lapland Rallin kolmas erikoiskoe tiputti Kristian Kiviniemen ja Enni Mälkösen kärkisijoilta. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen neljäntenä ja kahden erikoiskokeen jälkeen viidentenä ollut pari löysi itsensä kolmannessa erikoiskokeessa sijalta 56.

– Jouduimme vaihtamaan ilmanputsarin suodattimen kesken erikoiskokeen penkkaan osumisen jälkeen, koska ilmanputsari oli lumessa ja tähän tuhrautui aikaa, kertoi Enni Mälkönen Keski-Hämeelle.

Skoda Fabia R5 -autolla kilpailevalta Kiviniemeltä oli jarrutus jäänyt lumipöllyssä liian myöhäiseksi ja auto osui penkkaan.

– Sen jälkeen hajosi vielä lämmityslaite, joten loppukisan ajan oli aika hyytävän kylmä auton kabiinissa, Kiviniemi tiedotti kisan jälkeen.

Vaikka loput erikoiskokeet sujuivat tasaisen varmasti sijoituksilla 5.–7., ei parivaljakko päässyt nousemaan kärkikahinoihin. Kymmenen erikoiskokeen jälkeen sijoitus oli omassa SM1-luokassa seitsemäs ja kokonaistulosten kymmenes.

– Kilpailu tuntui tosi pitkältä ongelmien jälkeen. Meillä ei enää ollut varsinaista sekuntikamppailua, joten parasta hyökkäystä eikä ajorytmiä löytynyt, Kiviniemi myönsi.

Seuraava Ralli SM -osakilpailu ajetaan Kouvolassa 15.-16. helmikuuta.

 

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski