Urheilu Hämeenkoski

Kosken Dynamo avaa kautensa Suomen Cupin otteluilla

Kuvituskuva: Colourbox

Kesäharjoittelu on ohi ja salibandykausi on toden teolla alkamassa myös Kosken Dynamon edustusjoukkueen osalta. Joukkueessa on jälleen ollut vaihtuvuutta paljon, kun viime kauden pelaajistosta usea siirtyi pelaamaan alempiin sarjoihin. Korvaajiksi on löydetty Dynamoon paluun tekevät Jere Karjalainen, Ilkka Heikkinen, Tommi Konttinen ja Toni Salojoki, sekä uutena joukkueeseen tullut nuori hämeenkoskelainen Leevi Laitinen.

Kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa on kaatunut BB-88 Sysmästä luvuin 8–5, sekä Soittorasia Tampereelta 5–3. Samassa lohkossa 2-divisioonaa pelaavaa SB Heinolaa vastaan ottelu päättyi tasalukemiin 7–7. Näissä peleissä tehokkaimpana hääri ykköskentän laituripari Jere Karjalainen (2+6) ja Jussi Toitturi (5+0).

Viimeisen harjoituspelin jälkeen joukkueen apuvalmentaja Aki Markkola oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Suhteellisen pienellä nipulla on harjoituksia jouduttu vetämään, mutta paikalla olleiden asenteessa ei ole ollut mitään moittimista, ja joukkueen ilme harjoituspeleissä on ollut hyvä. Viime kauteen nähden puolustuspelaamista on pyritty tiivistämään, mutta näyttää siltä, että uudet pelajat ovat tuoneet myös hyökkäyspelaamiseen sopivan sekoituksen lisää juonikkuutta ja suoraviivaisuutta.

Lyhyestä pelaajalistasta huolimatta Markkola on varovaisen odottavainen kauden suhteen.

– Peliaikaa ja näytönpaikkoja on nyt luvassa. Kyllä tällä materiaalilla pitäisi tässä sarjassa kuitenkin pystyä pelaamaan aina voitosta. Nöyryyttä ja kurinalaisuutta se vain vaatii. Vielä on parin tutun juniorin kanssa keskustelut rinnakkaisedustuksesta kesken, että saataisiin hieman lisää leveyttä poissaolojen varalle.

Viralliset ottelut alkavat tulevana lauantaina Suomen Cupin toisen kierroksen turnauksessa Pyhtäällä, jossa vastustajat ovat SBS Hamina, MäVi Akatemia Mäntyharjulta ja Butchers IBK Imatralta. Paikka kolmannelle kierrokselle irtoaa kahdella voitolla.

Perjantaina 4.10. vierasottelulla Imatran Voimaa vastaan alkava kakkosdivisioonan sarjakausi tulee olemaan varsin mielenkiintoinen, koska divarin lisäksi nousijoita haetaan myös Suomisarjaan. Se tulee uutena sarjatasona kaudelle 2020–2021 Divarin ja 2-divisioonan väliin. Suomisarja tullaan pelaamaan kolmessa 10 joukkueen lohkossa ja lohkot muodostetaan kausittain mahdollisimman alueellisiksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että alkavalla kaudella Dynamon lohkon neljä parasta pelaa pudotuspelit viime kausien tapaan, ja voittaja jatkaa divarikarsintoihin. Pudotuspelien välierävaiheen voittajat sekä tippuneista runkosarjasijoitukseltaan parempi joukkue nousevat uuteen Suomisarjaan. Runkosarjasijoitukseltaan heikompi välierässä tippuneista ja runkosarjassa viidenneksi sijoittunut joukkue jatkavat keväällä vielä pelejään Suomisarjan karsinnassa Etelä-Suomen lohkon joukkueita vastaan.

Dynamon ensimmäinen kotipeli sarjassa on 12.10. kello 17 ja vastassa on silloin SB Heinola Akatemia.

Kosken Dynamon pelaajat kaudelle 19-20:

Hyökkääjät:
Hakala Nuutti
Karjalainen Jere (SB Heinola)
Konttinen Tommi (välivuodet)
Laitinen Leevi (Lasb-juniorit)
Rajala Tomi
Salojoki Toni (Dynamo Legends)
Toitturi Jussi
Toitturi Ville
Welin Valtteri

Puolustajat:
Hakala Riku
Heikkinen Ilkka (Pelicans SB)
Kuusisto Henry
Laine Joonas
Nummela Henri
Tikka Sami

Maalivahdit:
Savolainen Santeri

Valmennus:
Lukkarila Mikko
Markkola Aki

Huolto:
Allonen Jyri
Hakala Timo

Kotiottelut:

La 12.10.2019 klo 17 Kosken Dynamo vs SB Heinola Akatemia
La 02.11.2019 klo 17 Kosken Dynamo vs Hatsina
Pe 15.11.2019 klo 19 Kosken Dynamo vs SB Heinola
Ke 04.12.2019 klo 19 Kosken Dynamo vs Pelicans SB
Su 12.01.2020 klo 17 Kosken Dynamo vs Voima
Su 02.02.2020 klo 17 Kosken Dynamo vs Troopers
La 08.02.2020 klo 17 Kosken Dynamo vs PoNoVo II
To 27.02.2020 klo 19 Kosken Dynamo vs Sudet SB
Pe 13.03.2020 klo 19 Kosken Dynamo vs PoNoVo

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski