Urheilu Hämeenkoski

Kosken Dynamo katkaisi tappioputkensa

Dynamon kotivoitto Happee Steamersia vastaan irtosi lukemin 11-8. Kuva: Juhani Järvenpää

 Neljän ottelun tappioputkessa kotipeliinsä Happee Steamersia vastaan lähtenyt Kosken Dynamo onnistui selättämään maalinteko-ongelmansa toistaiseksi ja voitti vauhdikkaan ottelun luvuin 11-8.

Viime perjantaina pelatun ottelun tehopelaaja oli Jussi Toitturi tehden neljä maalia ja syöttäen yhden.

 Dynamon alku otteluun oli jälleen kerran hieman uninen, kun vastustaja aloitti maalinteon jo toisella peliminuutilla. Henri Nummela (2+0) tasoitti kuitenkin pelin komealla kaukolaukauksellaan, jonka jälkeen myös Tero Puumalainen (1+1) näytti laukaisuvoimaansa ja siirsi Dynamon johtoon.

 Happeen liigamiehistöstä farmisopimuksen kautta Steamersissa pelannut Tommi Taimisto (1+3) tasoitti ottelun, mutta ensimmäisen erän loppu meni Dynamolle erikoistilanteiden voimin. Riku Hakala laukoi ensin ylivoimalla kotijoukkueen takaisin johtoon, jota lisäsi Pasi Leino onnistumalla rangaistuslaukauksesta.

Jussi Toitturi. Kuva: Juhani Järvenpää

 Toinen erä alkoi kotijoukkueen kannalta vahvasti, kun ensimmäisellä minuutilla Jussi Toitturi laukoi läpiajosta 5-2 johdon. Erässä paremmin onnistui kuitenkin Happee, kun he tekivät seuraavat kolme maalia ja nousivat tasoihin. Aivan erän viimeisellä sekunnilla Ville Toitturi onnistui kuitenkin ylivoimalla lyömään paluupallon maaliin ja siten Dynamon viimeiselle tauolle maalin johdossa.

 Kolmas erä alkoi toisen tapaan Jussi Toitturin vastaiskumaalilla jo ensimmäisellä minuutilla. Erän kuudennella minuutilla Jussi teki jo illan kolmannen maalinsa, tämänkin hyvän käännön päätteeksi. Ottelussa mentiin ajoittain vauhdikkaasti päästä päähän, ja runsasmaalisuudesta huolimatta loistavia paikkoja jäi hyödyntämättäkin, kun laukaukset eivät suuntautuneet maalia kohti, tai maalivahdit esittivät huipputorjuntoja.

 Happee Steamers ei luovuttanut vaan hinasi itsensä jälleen kolmen maalin takaa tasoihin. Ottelun voittomaali nähtiin kolme minuuttia ennen loppua, kun Puumalainen katkoi omalla alueella vastustajan syötön ja nousunsa päätteeksi tarjoili Timo Kahilalle (1+2)  maalipaikan keskustaan, josta tämä ei erehtynyt.

Jussi Toitturi. Kuva: Juhani Järvenpää.

 Kotijoukkueen parhaana palkittu Jussi Toitturi onnistui vielä kertaalleen maalinteossa Happeen hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia, kuten teki myös Nummela illan viimeiseksi jääneellä 11-8 maalillaan. Torjuntoja ottelussa kertyi Dynamon Niklas Aartolahdelle 20 kappaletta, ja Happee Steamersin Leevi Tähtiselle 24.

 Voiton myötä Dynamo paranteli hieman asemiaan sarjataulukossa, mutta on kuitenkin yhä karsijan paikalla pisteen perässä Happeeta ja VehVeä, kun kaudesta on pelattu kolmasosa.

Seuraava kotiottelu Dynamolla on vasta tammikuussa. Seuraava peli vieraissa on ylihuomenna Heinolaa vastaan Vierumäellä, jonka jälkeen on sitten pitkä ”kisatauko” ennen vuoden viimeistä ottelua Loviisassa 20.12.2020. Koko otteluohjelma on nähtävissä Dynamon verkkosivuilta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski