Urheilu Hämeenkoski

Kosken Dynamon voittoputki kasvoi neljään

Riku Hakalalla (88) riitti myös Pelicansia vastaan syytä hymyyn. Ottelussa tehot 2+2 tehnyt puolustaja on sisäisessä pistepörssissä jaetulla toisella sijalla 11 pisteellä. Kuva: Teemu Juvonen.

Keskiviikkona 4. joulukuuta pelatussa kotiottelussa Kosken Dynamo voitti Pelicansin selvästi luvuin 10–3 vahvan toisen ja kolmannen erän ansiosta.

Valmentajaakin vaihtanut alkukauden kriisijoukkue Pelicans aloitti ottelun terävästi ja onnistui sekoittamaan kotijoukkueen peliä. Ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin Dynamon Jussi Toitturi, joka pääsi rauhassa sijoittamaan alanurkkaan puolittaisesta läpiajosta.

Paikkoja siunaantui molemmille joukkueille, kuten esimerkiksi toinen läpiajo Dynamolle, mutta ensimmäisessä erässä nähtiin enää vain tasoitusmaali, kun Pelicans hyödynsi Dynamon lepsun pelaamisen omalla alueella.

Toisen erän alussa maaleja tehtiin tasatahtiin Pelicansin käydessä kahdesti johdossa. Erän ja ottelun edetessä Dynamon oma peli alkoi toimimaan paremmin, ja Pelicansin vauhti alkoi puolestaan hiipua, ja virheiden määrä kasvoi.

Ottelusta oli pelattu puolet, kun Dynamo oli karannut 5–3 johtoon, ja vastustajan kasvoilla alkoi näkyä tappiomieliala. Vasta yhden ottelun tällä kaudella voittanut kestomenestyjä ei enää ottelussa maalinteossa onnistunut, vaan Dynamo meni menojaan. Kolmannessa erässä Dynamo kaunisteli vielä lukemia ja vei senkin selvästi nimiinsä, kuten koko ottelun lopulta luvuin 10–3.

Kotijoukkueesta ottelussa parhaana palkittiin Leevi Laitinen (1+3), mutta yhtä hyviä vaihtoehtoja olisivat olleet myös neljä tehopistettä tehneet Jussi Toitturi tai Riku Hakala (2+2). Myös tällä kertaa torjuntavastuun kantanut Patrik Heimala esitti tukun hyviä torjuntoja.

Syyskaudella Dynamolla on edessään vielä vierasmatka Lappeenrantaan PoNoVon vieraaksi. PoNoVo on lohkon jaetulla kärkisijalla, mutta vain kaksi pistettä viidentenä majailevaa Dynamoa edellä. Hämeenkoskelaisryhmässä vallitsee tällä hetkellä hyvä henki, ja usko omaan pelitapaan on vahva. Viime otteluista tulokset ovat olleet hyviä, mutta joukkue ei kuitenkaan pelaa vielä lähellä maksimisuoritusta, joten nälkää on kehittää peliä kevään ratkaisupelejä kohti edetessä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski