Urheilu Lammi

Lammin Tikan joukkueet ovat Suomen parhaita

Lammilla tikatkin osuvat tauluun muita paremmin. Kuva: Jussi Karvonen

Lammilaisten tikat ovat jälleen osuneet parhaiten tauluun niin piirinmestaruuksissa kuin SM-tasollakin.

Joukkueiden SM-kisoissa Suolahdessa viikonvaihteessa miesten yleisessä sarjassa oli Lammin Tikan joukkue Suomen paras. Joukkueessa heittivät Kalevi Ahola, Martti Miettinen, Antero Sorvali ja Timo Forsström. Jokainen heitti 50 tikkaa, ja tulokset laskettiin yhteen. Näistä kertyi yhteensä 1509 pistettä, ja Lammin saalis oli jopa ylivoimainen, sillä toiseksi tullut Turun joukkue hävisi peräti 31 pistettä.

Nuorten sarjassa Lammin Tikan joukkue Onni Jokinen, Miika Mäkinen ja Eveliina Pelkonen sai hopeaa tuloksella 862 jääden voittajasta Sisä-Suomen Tikasta vain kolme pistettä.

Viime viikolla lammilaisten tikat osuivat parhaiten tauluun Heinolassa käydyissä Lahden piirin pm-joukkuekilpailuissa. Lammilta oli joukkueet kolmessa eri sarjassa, ja kaikista tuli mestaruus.

Nelihenkisessä miesten joukkueessa heittivät samat miehet, jotka viikkoa yöhemmin veivät Suomen mestaruuden, keräten yhteensä 1514 pistettä. Voitto oli niin ylivoimainen että toiseksi tullut Hyvinkään joukkue jäi lammilaisista 56 pistettä.

Kolmihenkisessä M-60 sarjassa heittivät Ahola, Miettinen ja Sorvali saaden kokoon 1135 pistettä, jolla tuli eroa niinikään Hyvinkääseen 28 pinnaa.

Nuoret yllättivät Heinolassa heittämällä huipputuloksen 871. Tulos on paras Suomessa heitetty tulos sitten vuoden 2016. Joukkueessa heittivät Onni Jokinen, Miika Mäkinen ja Samu Siik.

Timo Forsström, Martti Miettinen, Kalevi Ahola ja Antero Sorvali ovat tikanheitossa Suomen parhaita. Ylivoimaisesti.
Kuva: Lammin Tikka

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski