Urheilu Hauho Lammi Tuulos

Lammin uimahalli pysyy kiinni koko kesän, kuntosalit avataan 1.6.

Lammin uimahalli pysyy kiinni ainakin 15.2.2021 asti.

Hämeenlinnan Liikuntahallit on määrittänyt hallituksen koronarajoiteiden purkamisen vaikutukset omaan toimintaansa:

Liikuntahallit, koulujen liikuntasalit ja kaikki muut Liikuntahallien hallinnoimat sisäliikuntatilat avautuvat 1.6.2020. Toukokuun loput harjoitusvuorot perutaan automaattisesti varausjärjestelmästä.

Ulkokenttien vuorot käynnistyvät normaalisti varauskalenterin tilanteen mukaisesti. Vuorojen peruuttaminen, ilman normaalia kahden viikon määräaikaa, on mahdollista 31.5.2020 asti. Kenttien yhteydessä olevat pukuhuoneet eivät ole käytettävissä 31.5.2020 asti.

Pitäjissä Lammin uimahalli pysyy suljettuina. Kesätauon jälkeiset avautumisajankohdat päätetään myöhemmin. Hallit avautuvat joko normaalisti elo-syyskuussa tai aikaistettuna. Lammin kuntosali avautuu 1.6.2020. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa. Kuntosalin käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Kuntosalit Hauholla ja Lammilla avataan 1.6.2020. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Kaikissa sisäliikuntatiloissa liikkuminen on toukokuun ajan sallittua vain välttämättömissä tilanteissa. Yhteydenotto kyseiseen liikuntapaikkaan etukäteen.

Kaikissa Liikuntahallien ja Hämeenlinnan kaupungin liikuntapaikoissa tulee noudattaa kahden metrin turvaväliä. Sairaana liikuntapaikalle tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Kokoontumisrajoitus 10 henkilöä on voimassa 31.5.2020 saakka. 1.6.2020 alkaen kokoontumisrajoitus on 50 henkilöä. Kenttien pukutilat eivät ole käytettävissä 31.5.2020 saakka. THL:n ohjeet Covid-19 tästä.

Hämeenlinnan Liikuntahallien puistojumpat käynnistyvät kesäkuun alussa. Myös puistojumpissa noudatetaan asetettuja kokoontumisrajoituksia sekä THL:n ohjeita turvaetäisyyksistä. Puistojumppien aikataulu julkaistaan Liikuntahallien sivuilla 11.5.2020.

Asiakaspalvelu palvelee edelleen toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdollisten avainten palautusten ja noutojen osalta pyydetään yhteydenottoa etukäteen.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski