Urheilu Lammi

LaVe KPR:n kausi päättyi nousujuhliin

LaVe KPR nousi päättäjäisjuhlien voitollaan kuutosdivisioonaan. Kuva: Kimmo Kopra

Kausi 2019 päättyi iloisiin yllätysjuhliin kun LaVe KPR voitti kauden viimeisen ottelunsa viime sunnuntaina Turvan kentällä. Todella tasaisessa ja kovatasoisessa lohkossa neljä parasta joukkuetta päätyi kahden pisteen sisälle, ja KPR oli hienosti nousijan paikalla toisena.Tämä oli itse asiassa ainoa kerta, kun KPR oli sarjassa kahden parhaan sakissa, mutta siellä oltiin juuri silloin kuin se eniten merkitsi.

Kausi ei kohdaltamme alkanut parhaalla mahdollisella tavalla ja neljän ensimmäisen pelin jälkeen kasassa oli kahden tasapelin ja kahden tappion tuomat kaksi pistettä. Kevään nousujuhlista ei tuolloin todellakaan moni Roria lukuunottamatta uneksinut. Pikkuhiljaa peli kerrallaan huomasimme saavuttavamme kärkijoukkueita, kun voittoputkemme kasvoi kahdeksaan. Paha vierastappio sarjan voittaneelle Kylmäkoskelle hieman hidasti tahtia, mutta kahden seuraavan pelin voitot jättivät kaiken viimeisen pelin varaan.

Viime vuonna nousu jäi yhden pisteen päähän, joten se mielessä KPR:n miehet lähtivät kauden viimeiseen otteluun. Sarjan muut kärkijoukkueet olivat keskinäisellä tasapelillä tarjonneet nousun avaimet KPR:n käsiin, ja tällä kertaa KPR ei päästänyt nousua käsistään lipsumaan. Vain voitolla nousisimme sarjaporrasta ylemmäksi.

LaVen päätäjäisten juhlatunnelmissa KPR otti ohjat jo ensimmäisen minuutin maalilla. Ottelun tärkeys taisi kuitenkin hieman painaa, kun melko pian päästimme vastustajan tasoihin. Sen jälkeen KPR nosti pelin tempoa, ja vastustaja joutui kerta toisensa jälkeen nöyrtymään. Loppulukemat KPR– Polla 8–2. Maalit Arran Aakkula 6 ja Rori Aakkula 2. Homma oli sillä selvä. Lave KPR pelaa ensi vuonna 6 divisioonassa.

Joukkue tulee taas varmaan ensi vuodeksi muuttumaan, kun osa pelaajistamme jatkaa pelejään korkeammalla sarjatasolla, mutta otamme uudet haasteet avoimin mielin vastaan. Olemme olleet samassa tilanteessa joka vuosi ja aina parantaneet suoritustamme edellisvuodesta.

Lopuksi haluaisimme vielä kiittää loistavaa kotiyleisöämme, joka on ainutlaatuinen 7 divisioonassa, ja LaVen toimihenkilöitä, jotka ovat mahdollistamassa toimintaamme. Lisäksi Turvan nurmi oli kaudella aivan uskomattoman hienossa kunnossa. Saimme kerta toisensa jälkeen ylpeinä kuunnella vierasjoukkueiden kehuja.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski