Urheilu Lammi

LaVe palaa nurmelle

Kuva: Kimmo Kopra

Jalkapalloilijoiden pitkä piina on Lammilla päättymässä, kun Lammin Veto käynnistää koronan keskeyttämät harjoitukset nurmikentällä.

Seuran joukkueet aloittavat harjoitukset porrastetusti maanantaina 18.5. alkaen pienryhmissä, noudattaen Palloliiton ohjeistusta.

Pelaajien ilmoittautuminen joukkueisiin on seuran tiedotteen mukaan käynnissä seuran nettisivuilla, ja niin uudet kuin vanhatkin  pelaajat ovat tervetulleita toimintaan mukaan. Myös joukkueiden harjoitusajat ovat näkyvillä nettisivuilla.

– Palloliiton pelitoiminta alkaa 1.6. sarjaohjelmien mukaisesti, pelien asettelut ovat käynnissä ja toukokuun aikana pitäisi tulla julki pelipäivät suurimmalle osalle joukkueista, kertovat LaVen puheenjohtaja Kati Koskinen ja valmennusvastaava Juha Tamsi.

Seura käynnistää kesäkuun alusta alkaen joukkueharjoittelun kunnolla, kun koronarajoitukset sallivat maksimissaan 50 henkilön ryhmät.

– Tavoitteenamme on järjestää kesällä 2020 myös  perinteinen  lasten futiskoulu 5-6-vuotiaille Turvan kentällä sunnuntaisin kello 16-17 olosuhteiden niin salliessa ja Palloliiton ohjeiden mukaisesti toimien. Tarkempi aikataulu futiskoulun alkamisen suhteen ilmoitetaan kesäkuun alkupuolella.

– Seuraamme yleistä tilannetta koulujen loppumiseen saakka ja pyrimme siihen mennessä tekemään päätöksen järjestämisestä, terveys edellä, seura tiedottaa.

Pelaajien lisäksi LaVe kutsuu riveihinsä myös uusia valmentajia ja futiskoulun ryhmänvetäjiä auttamaan junioriurheilua seuran nuorten, mutta kokeneiden pelinohjaajien rinnalle.

Palkkaa ei toimihenkilöille makseta, jotta kustannukset pysyisivät pelaajille alhaisina, mutta mukavaa seuraa ja onnistumisen iloa on seuran mukaan runsaasti tarjolla.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski