Urheilu Lammi

LaVen ja Säkiän toiminta jatkuu ympäri vuoden

Säkiän talvitoimintaan kuuluu myös liikkuminen kuntopiirin muodossa. Kuva: Sampo Huostila

Talvi saapuu kylmään pohjolaan. Jalkapallon osalta tämä tarkoittaa siirtymistä viherkentiltä sisälle liikuntahalliin ja joskus Hämeenlinnaan tekonurmelle. Lammillahan ei tekonurmea ole.

– Kesäkausi on mennyt hyvin, nelosdivariin nousu ja Tampereen piirin mestaruus ovat saavutuksina korkeimmalla, sanoo jalkapalloseura Lammin vedon eli LaVen puheenjohtaja ja joukkueen kapteeni Harri Majuri.

– Joukkueen yksi parhaista ominaisuuksista on hyvä joukkuehenki.

LaVella on myös futsal-joukkue Tampereen piirin vitosdivarissa. Joukkue on aiemmin sahannut nelosen ja vitosen välillä, mutta on nyt vakiinnuttanut paikkansa vitosdivarissa.

Eikä pidä myöskään unohtaa LaVen muita joukkueita. LaVen pappajoukkue treenaa myös talvella hyvällä osallistujamäärällä.

– Joukkueeseen tuo lisää porukkaa luontainen ikääntyminen, Majuri selittää.

Joukkueenjohtaja Risto Saarisen mukaan joukkue pelaa hyvällä mielellä ja taidokkaasti.

Pappajoukkueen ikäraja on neljäkymmentä, mutta urheilumieltä on vähintään yhtä paljon kuin nuoremmissa sarjoissa.

Hiihtoa varten harjoiteltu sauvakävelyillä

Urheiluseura Lammin Säkiä panostaa talvisin hiihtoon. Heti kun tarvittavat pakkaset saapuvat, alkaa Konnarilla lumitykittäminen.

Perinteiset hiihtotapahtumat kuten muumihiihtokoulu, Konnari-cup ja laturetkipäivä, kuuluvat nekin edelleen Säkiän talvikauteen.

Säkiällä on myös innokkaasti mukana seitsemänhenkinen nuori joukko.

– Talvea varten ollaan jo Konnarilla harjoiteltu sauvakävelylenkeillä hiihtokautta varten joka sunnuntai, kertoo Säkiän nuorten joukkueen vetäjä Terhi Sillanpää-Reitti.

Säkiän talvitoimintaan kuuluu myös liikkuminen kuntopiirin muodossa. Piiri kokoontuu tiistaisin Pasaapelin koulun salissa.

Tämäkin uutinen on Hakkalan koulun 8.-luokkalaisten tekemä Keski-Hämeen koululaislehteen. Lue koko lehti veloituksetta digilehtenä

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski