Urheilu Lammi

Lujalle avausvoitto

Kuvituskuva: Colourbox

Jokioinen–Lammi 0-2 (2-5, 1-7)

Lammin Luja antoi myrskyvaroituksen ja laittoi sisäpelin kuntoon. Pieni sade ei haitannut nimeksikään kun puhdas vierasvoitto tanssahdeltiin kotiin vietäväksi. Ensimmäisen jakson alku ei paljoa lujalaisille lupaillut ja Koetuksen juniorit karkasivat 2-0 johtoon. Tämän jälkeen tahtipuikon nappasi Luja, joka tukki ulkokentän lukkari Anssi Haltian johdolla täydellisesti. Sisäpelissä saatiin myös onnistumisia laajalla rintamalla ja avausjakson voitto kirjattiin Lujalle 5-2.

Toinen jakso oli vieläkin selvempää Lujan hallintaa. Kotijoukkue sai ainoan juoksunsa neljännen vuoron tasoittavalla kahden palon tilanteessa. Kotijoukkueen takakenttää moukaroivat moukaroivat vuorollaan Markus Sovelius (1/2), Lasse Vartiainen (1+2/2), Valtteri Veikkola (2/2) ja Timo Niemi-Nikkola.(3 lyötyä). Kesän tähän mennessä tasapainoisin ottelu, joka todisti jälleen kerran sen, että Lujan saadessa sisäpelinsä rullaamaan voi se voittaa sarjassa minkä tahansa vastustajan.

Lammi–Turku 0-1 (4-6, 4-4)

Luja jäi nollille kotonaan, kun laadukasta peruspesistä pelannut Turku-Pesis haki kaksi vieraspistettä mukaansa.
Peli oli nihkeää läpi ottelun sekä sisällä että ulkona. Ensimmäisen jakson loppukiri ei riittänyt ja toisella jaksolla ei pystytty säilyttämään johtoa.

Pelejä on jäljellä vielä kolme tällä kaudella. Viikon päästä lauantaina matkustetaan Helsinkiin, ja Pullerille saadaan vieraaksi Hyvinkää ja Pomarkku. Kaikista pisteistä lähdetään taistelemaan tosissaan ja tämän päivän ”pannukakuksi” levinnyttä peliä lähdetään parantamaan!

Kiitos runsaslukuiselle yleisölle kannustuksesta jälleen kerran! Kiitos myös toimihenkilöille onnistuneesta ottelutapahtumasta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat