Urheilu Lammi

Lujalle ensimmäinen kotivoitto kauden päätöspelistä

Luja-Tahko. Kuva: Päivi Lindén
Luja-Pomarkku 2-0 (4-1, 5-2)

Lammin Luja tyylitteli hienon kolmen pisteen voiton tiistaina 11.8., kun Pomarkun Pyry kaatui molemmilla jaksoilla.Peli oli vapautunutta joukkuepelaamista. Sekä ulkona että sisällä saatiin onnistumisia ja onnistumisista tuulettaminen kertoi hyvästä joukkuehengestä ja halusta voittaa.

Kenties alkulämmittelyn biisivalinnat, pukukopin sopivan rento tunnelma ja hieno yleisö siivittivät Lujan hienoon suoritukseen. Luja pelasi pitävää ulkopeliä koko rintamalla ja paikoista tehtiin paloja. Sisäpelissä maininnan arvoisia ovat varsinkin Ville Peltosen (2 tuotua), Markus Soveliuksen (3 lyötyä, 1 tuotu) ja Timo Niemi-Nikkola (3 lyötyä, 1 tuotu) hieno lyöntipeli sekä 2005-syntyneen Miro Liikasen virheetön debyytti jokerina. Muut lyödyt juoksut merkattiin Anssi Haltialle (2) ja Lasse Vartiaiselle (1). Juoksuja toivat jo mainittujen lisäksi Haltia, Eemil MäkeläMikael MantilaJani Arponen ja Henri Kantola (kukin yhden).

Edellisellä viikolla tunnelmat olivat toisenlaiset, kun Lujan kotipeli Hyvinkään Tahkoa vastaan päättyi lukemiin 0-2 (2-5, 2-4).

Numeroiden valossa Lammin Lujan miehet pelasivat tiukan ottelun Hyvinkään vieraitaan vastaan. Todellisuudessa Tahko ei joutunut venymään ihmetekoihin vaan vieraat saivat voiton kuin tarjottimelta. Lujan pelin taso ei yltänyt parhaimpaansa, mutta ottelun jälkeisessä palaverissa yhteistuumin päätettiin, että kausi päätetään kunnialla ja voitosta loppuun asti taistellen, ja niin sitten tiistaina tehtiinkin.

Kausi oli hienoa päättää kunnialla ja tehokkaasti! Aika näyttää oliko tänään hyvästien aika osalla vanhemmista pelaajista, mutta päätösten aika ei ole vielä tänään.

Luja haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan sekä läpi kauden upeasti kannustanutta yleisöä! Myös hienosti toimivan ottelutapahtuman luonut talkookoneisto aTahkonsaitsee kiitosta. Kyllä kelpaa ensi kaudellakin taistella pisteistä Suomensarjassa!

Suomensarjan tulostaulukko

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski