Urheilu Lammi

Lujalle jälleen sarjakärjen päänahka

Kuvituskuva: Colourbox

Lammin Luja haki kolme sarjapistettä Espoon Tuuliniitystä, kun sarjakärjessä majaileva OtaKoppi kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen numeroin 0–2 (1–7, 2–3).

Aurinkoisen kelin lisäksi lämpöä riitti joukkueiden välillä tuulettamisesta provosointiin. Tuomarit joutuivat rauhoittelemaan hieman muutamia pelaajia ja huomautuksiakin jaettiin.

Peli itsessään oli hieman kaksijakoinen. Ensimmäistä jaksoa hallitsi selkeästi vierasjoukkue Luja, kun kotijoukkue tuntui keskittyvän illan sauna-iltaansa varmistuneen lohkovoiton turvin. Toisella jaksolla kotijoukkue terästäytyi ja teki pelistä tasaisemman, mutta Lujan rutiini ja kivikova ulkopeli riitti tiukoissakin tilanteissa voittoon.

Otakoppi on nyt pelinsä pelannut, mutta Lammin Luja pelaa vielä kerran kotiyleisönsä edessä kun Helsingin Puna-Mustat saapuvat Pullerille 8.9. Tavoitteena on päättää kausi tyylikkäästi, jatkaa hienoa voittoputkea ja varmistaa sarjan toinen sija!

Lujan tehomiehinä häärivät tällä kertaa Markus Sovelius (3/2), Timo Niemi-Nikkola (2/1), Mikael Mantila (0/3) sekä Lasse Vartiainen (2/0).

Tulevat ottelut:

MAS kauden päätös, Kanta-Hämeen herruus pelissä. Luja–Paukku (HML) perjantaina 6.9. kello 17.30 Hakkalan stadionilla.

Luja–PuMu (Helsinki) sunnuntaina 8.9. kello 16 Pullerilla. Kauden päätöspeli!

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski