Urheilu Lammi

Lujalle kirvelevä vierastappio maakuntamatkalta

Kuvituskuva: Colourbox

Pöytyä – Luja 2-0 (6-5, 2-0)

Lammin Luja matkusti vieraspeliin Pöytyälle. Joukkueet saivan aikaan tasokkaan ja jännittävän urheilutapahtuman, josta Lujalle jäi lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen luu kouraan.

Molemmilla jaksoilla mentiin tasaisissa merkeissä Lujan johtaessa 1.jaksoa parhaimmillaan jo 1—4. Tiukoissa paikoissa laatu punnitaan ja kotijoukkue punnersi väkisin ohi. Ykkösjaksolla tuomareiden kanssa pidetyt kyläkokoukset toivat myös oman mausteensa peliin.

Sisäpelin tukkoisuus jatkui 3-tilanteiden ratkomisen osalta (tilanteet 19-18). Positiivisia puoliakin pelistä löytyi; tilannetta saatiin jälleen ja ulkopeli oli hyvää. Isommassa kuvassa Luja on osoittanut pelaavansa oikeassa sarjassa. Joukkue taistelee hyvänä päivänä jokaisen jakson voitosta.

— Kovissa lyönneissä on edelleen jotain lukkoja, varsinkin kotiutustilanteissa, ja sisäpeliä pitää parantaa. Ulkopeli on hyvällä tasolla, tiivisti Lujan pelinjohtaja Aki Kettunen.

Lujalta palkittiin 1-palkinnolla Markus Sovelius (1/1, KL 80%) ja 2-palkinnolla Mikko Viljanen (1/1, KL 71%). Jani Arponen onnistui kahdessa kotiutuksessa ja Lasse Vartiainen kertaalleen. Yksi tuotu juoksu merkattiin Ville Peltoselle, Valtteri Veikkolalle ja Timo Niemi-Nikkolalle.

Tällä viikolla Luja on tulessa kahdesti — perjantaina Jokioisissa ja sunnuntaina Pullerilla (Turku-Pesis).

Pisteiden metsästys siis jatkuu pian!

 

 

 

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski