Urheilu Keski-Häme

Lujan kausi käyntiin tappiolla ja voitolla

Kuvituskuva: Päivi Lindén

Kinnarin Pesis–Luja 2–1 (6–4, 2–3, 2–2, 3–2)

Järvenpäässä korkattiin upouusi hieno kenttä ja pisteistä miteltiin heti pitkän kaavan kautta. Lopulta kotijoukkue vei voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen.Järvenpäässä korkattiin upouusi hieno kenttä ja pisteistä miteltiin heti pitkän kaavan kautta. Lopulta kotijoukkue vei voiton kotiutuslyöntikisan jälkeen.

Peli oli sarjatasoon nähden paikoitellen oikein laadukasta molemmilta joukkueilta ja lukemistakin päätelleen vääntö oli tasasista. Lujalla oli paikoitellen peli hyvin hallussa ja voiton avaimet olivat ensimmäiselläkin jaksolla lähes hanskassa. Isäntien kova lyöntipeli ja muutama huolimaton suoritus ulkona koitui kuitenkin kohtaloksi.

Lujan tehokkaimmat olivat tänään: Lasse Vartiainen (4 lyötyä/0 tuotua), Timo Niemi-Nikkola (2/2), Jani Arponen (1/3) ja Oskari Karevaara (1/2). Ulkopelin parhaimmistoon voidaan nostaa lukkari Anssi Haltia ja koppari Karevaara.

Luja–Espoon pesis 2–1 (3–2, 7–8, 2–1)

Sunnuntaina jatkettiin kotikentällä sisuuntuneena, kun Pullerille saapui Espoon Pesis. Luja otti kahden pisteen voiton kotiavauksestaan kun vierailijat Espoosta taipuivat supervuoron jälkeen. Kolmekin pistettä oli tarjolla toisella jaksolla hienon ensimmäisen sisävuoron jälkeen (7–0), mutta tukkoisuus muissa sisävuoroissa ja muutamat räpylävirheet toivat lopulta vieraille jaksovoiton. Supervuorossa isännät kokosivat hyvin itsensä lähes-katastrofaalisen toisen jakson jälkeen ja nousivat tasoittavallaan voittoon.

Luja sai juuri sen mitä ansaitsi ja parannettavaa jäi paljon. Seuraavissa peleissä vaaditaan ehjempää kokonaisuutta jos aiotaan kolmesta pisteestä taistella. Toki nyt tarjottiin herkkua koko rahan edestä mukavasti paikalle löytäneelle yleisölle.

Lujan tehokkaimmat mailan varressa olivat: Lasse Vartiainen ja Markus Sovelius (3 lyötyä/1 tuotu), Veikka Vuori (2/2), Timo Niemi-Nikkola (2/1) sekä Mikael Mantila (0/3).
Maakuntasarjan pelit jatkuvat juhannustauon jälkeen 29.6., kun Pullerille saapuu Vihdin Pallo.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski