VPK banneri
Urheilu Hämeenkoski

MTK-Hämeellä säbäturnaus Hämeenkoskella

MTK Hämeen säbämestaruuden 2018 voitti Lammin–Tuuloksen joukkue. Kuva: Veli-Antti Silpola

Lauantaina 14.4.2018 järjestettiin MTK-Hämeen liiton salibandyturnaus liiton alueen yhdistysten kesken. Jo hyvin perinteiseen turnaukseen pääsi tänä vuonna mukaan viisi joukkuetta. Mestaruudesta kisaamassa olivat Padasjoen, Hausjärvi–Riihimäen, Hauhon, Hämeenkosken ja Lammi–Tuuloksen joukkueet.

– Viime vuoden hallitseva mestari MTK-Sysmän yhdistys ei saanut joukkuetta kasattua, minkä vuoksi oli hyvin selvää, että mestaruuskannu vaihtaa omistajaa, kertoi MTK-Lammi-Tuuloksen puheenjohtaja Veli-Antti Silpola.
Turnaus pelattiin Hämeenkosken Koskihallissa, joka tarjosi järjestäjien mukaan loistavat puitteet niin tilojen kuin kouluruokalassa järjestetyn lounaankin merkeissä.
Otteluohjelmassa jokainen joukkue pelasi alkulohkossa toisiaan vastaan, minkä jälkeen neljä parasta pelasivat välierät, pronssipelin ja finaalin.
Alkulohkon pelit olivat tiukkoja ja tasaista suorittamista puolelta toiselle. Välierissä kuitenkin kohtasivat Hämeenkoski – Hausjärvi–Riihimäki ja Lammi–Tuulos – Padasjoki. Hämeenkoski meni finaaliin lukemin 6–1 ja Lammi–Tuulos tiukasti jatkoajalla 3–2.
Pronssipelissä Padasjoki osoitti vahvuutensa viemällä ottelun nimiinsä 6–2 ja Hausjärvi-Riihimäki sai tyytyä neljänteen sijaan.
Kultamitalit ratkaistiin paikallisten yhdistysten välillä, kun Hämeenkoski ja Lammi–Tuulos kohtasivat. Peli oli hyvin tasaista, mutta jo aiemmin tiukassa välieräpelissä kasvanut Lammi–Tuulos osoitti väkevyytensä Hämeenkoskea vastaan.
– Mainittakoon, että Lammi–Tuuloksen maalissa pelannut Jukka Riihimäki piti joukkueen pystyssä koko pelin ajan päästämättä yhtään maalia sisään, Silpola kertoo.
Lammi–Tuulos voitti lopulta kullan ja MTK-Hämeen mestaruuden 3–0. Jukka Riihimäki palkittiin Lammi-Tuuloksen parhaana pelaajana. Mestaruus oli MTK-Lammi–Tuuloksen ensimmäinen.
Mitalit ja palkinnot jakoivat kisaajille järjestävän yhdistyksen MTK-Lammi-Tuuloksen puheenjohtaja Veli-Antti Silpola ja MTK-Hämeen aluepäällikkö Jyrki Näsi.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski