Urheilu

Pyöräsuunnistajat SM-kilpailuissa

Pyöräsuunnistukseen kuuluvat myös maastot, joissa ei voi ajaa. Pyörä on tarvittaessa osattava myös korjata. Kuva: Jussi Karvonen

Pyöräsuunnistuksen Suomen Mestaruudet suunnistettiin viikonloppuna Vihdissä.

Lauantaina suunnistettiin lyhyt sprinttimatka. Lammin Säkiän pyöräsuunnistajat saivat kaksi mitalia. Mari Koivunen sai hopeaa sarjassa D35 ja Sisko Anttila sai pronssia sarjassa D60. Lammilainen Tomi Nykänen sai myös hopeaa sarjassa H20. Hauhon Sisun Mikko Lepistö oli seitsemäs ja Ari Hiiri kahdeksas sarjassa H40.

Sunnuntaina oli vuorossa pitkä matka. Säkiän Mari Koivunen ja Sisko Anttila saivat molemmat hopeaa. Hauhon Sisun Jaakko Liukkala sijoittui viidenneksi sarjassa H35.

Keväällä suunnistettiin keskimatkan kilpailu Seinäjoella, siellä Mari Koivunen sijoittui kolmanneksi sarjassa D35 ja Tomi Nykänen voitti Suomen Mestaruuden sarjassa H20. Seinäjoella oli myös viesti, Säkiän joukkue Marja Rantanen ja Mari Koivunen sijoittui neljänneksi sarjassa D21.

Tomi Nykänen on menestynyt hyvin SM-tasolla myös siirryttyään H20-sarjaan. Tanskasta tuli kesällä myös nuorten MM-hopeaa pyöräsuunnistuksen viestistä.

Pyöräsuunnistuksessa kilpaillaan neljällä matkalla sprintillä, keskimatkalla, pitkällä matkalla ja viestissä. Sprintti on alle kymmenen kilometriä, keskimatka noin 13 kilometriä ja pitkä matka 32 kilometriä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski