Urheilu Lammi

Tonni täyteen Konnarilla

Kuvituskuva: Colourbox

– Konnarilla saatiin viime viikolla tykitettyä lisää lunta ja 1,4 kilsan tykkilumilatu on saatu loistavaan kuntoon. Tämän innoittamana perjantaina syntyi idea, että koitetaan saada kansaa ladulle, ja polkaistiin pystyyn Tonni täyteen Konnarilla -haaste, kertoo Pasi Lehtonen

Keskiviikkona 4.3.2020 klo 18:00 alkaen hiihdetään Konnarin tykkiladulla Tonni täyteen Konnarilla -haastetta.

– Tavoitteena on saada vuorokauden aikana mahdollisimman paljon hiihtäjiä ladulle ja kerätä ainakin tonni täyteen, eli yhteensä tuhat hiihdettyä kilometriä kasaan, Lehtonen kertoo.

Haaste, eli hiihtoaika, alkaa keskiviikkona 4.3.2020 kello 18 ja päättyy torstaina 5.3.2020 kello 18. Haasteen aikana hiihdettyjä kilometrejä kerätään ladun alkupäässä olevan kodan lähettyvillä sijaitsevalle tulostaululle, jonne hiihtäjä voi halutessaan kirjata omat kilometrinsä ja summata ne haasteessa hiihdettyihin kokonaiskilometreihin. Tykkiladun pituus on 1,4 kilometriä. Haasteen aikana hiihdetään myös vuorokauden yhtämittainen viesti, jossa etukäteen sovituilla tunnin hiihtovuoroilla hiihtäjät pitävät sukset liikkeellä läpi vuorokauden.

– Saimme vuorokaudenviestijoukkueen, 24 eri hiihtäjää, kasaan eilen, eli keskiviikkoillasta lähtien latua kiertää vuorokauden jokaisena tuntina vähintään yksi hiihtäjä, kertoo Lehtonen ja toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan ladulle.

Haastetta on lähetetty Lammin yrittäjille, lähiseudun yhdistyksille, koululaisille ja eri tavoin kaikelle Lammin ja lähiseudun hiihtokansalle.

– Tonni täyteen -tavoitteen saavuttaminen  vaatii viestijoukkueen lisäksi vuorokauden aikana suuruusluokka 70–100 hiihtäjää mukaan haasteeseen. Tällä hetkellä järjestäjillä on vahva usko, että hiihtäjiä löytyy ja tavoite ylittyy.

Keski-Hämekin tarttuu haasteeseen, ja päätoimittaja Esa Joensuu ottaa torstaina sukset ja kameran mukaan töihin. Nähdään ladulla!

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski