Urheilu Lammi

Urhot Untulassa lauantaina

Urheiluseuran Kunnon Urhot Untulassa 2014. Kuva: Antti Mälkösen arkistot

Peruskorjattu Untulan urheilukenttä otetaan käyttöön tulevana lauantaina 10.10.2020 kello 10, kun kentällä järjestetään Urheiluseura Kunnon Urhojen perinteinen, järjestyksessään jo 16. yleisurheilun FM-Ottelu.

— Alkujaan armeijakaverusten kesken alkanut yleisurheilumittelö on jatkunut läpi vuosien ja koonnut ystävykset yhteen joka vuosi syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Alun perin varusmiespalveluksen yhteen tuoman joukkion side on säilynyt ja jopa tiivistynyt vuosien ja kyseisen urheilutapahtumankin myötä. Myöhempinä vuosina mukaan on tullut muitakin urhoilijoita ja joka vuosi keskimäärin noin kymmenkunta kisaajaa osallistuu otteluun, kertoo MTV uutisten lammilaistaustainen uutispäällikkö ja tuottaja Antti Mälkönen.

— Sinänsä tapahtuma on suunnattu lähinnä omalle porukalle ja etenkin näin korona-aikana emme erityisesti kannusta ihmisiä paikan päälle, Mälkönen kertoo.

Keski-Hämeen toimittaja on paikalla ikuistamassa tapahtumaa. Kaikkien kisaa katsomaan tulevien toivotaan noudattavan turvavälejä ja huolellista koronahygieniaa.

Kuva: Jussi Karvonen Untulan kentän kunnostus käynnistyi alkukesästä katsomorakenteiden korjauksella ja nurmen elvyttämisellä.

— Vaikka ottelu käydään leppoisassa hengessä, on mukana myös tiukka kilpailu ja taisto pisteistä. Ottelussa otellaan kymmenottelun lajit, poislukien seiväshyppy, johon Untulasta ei löydy suorituspaikkaa. Syyskuun ensimmäinen lauantai on monelle odotettu päivämäärä jo pitkään, ja tuo se myös monelle uutta harjoitteluintoa parempien tulosten toivossa. Tänä vuonna kilpailumme siirtyi kentän remontoinnin takia lokakuulle, mutta hyväähän kannattaa odottaa ja nyt pääsemme avaamaan ottelulla Untulan urheilukentän uuden aikakauden, Mälkönen kertoo Keski-Hämeelle lähettämässään viestissä.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski