Urheilu Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Valaistuja latuja hiihtokunnossa

Hauhon, Lammin ja Tuuloksen valaistut ladut ovat hiihtokunnossa, Hämeenkoski odottaa vielä vuoroaan. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Maanantaina 4.1.2021 päästiin Hämeenlinnassa kunnostamaan hiihtolatuja oikein urakalla, ja nyt valaistuja latuja on hiihtokunnossa sekä Hauholla, Lammilla että Tuuloksessa. Hämeenkosken valaistu latu odottaa vielä kunnostusvuoroaan.

Hauholla kunnostettiin urheilukentän 2,7 kilometrin valaistu latu, Tuuloksessa Pirtin kentän viereinen 2 kilometrin valaistu latu ja Lammilla Konnarin 5,2 kilometrin valaistu latu sekä 0,45 kilometrin oikolatu.

Hämeenlinnan latukartta kertoo latujen ajantasaisen kunnostustilanteen ja näyttää myös latukameroiden kuvaa Konnarilta ja Ahvenistolta.

Myös Evon metsäopistolle on kunnostettu 3,5 kilometrin mittainen valaistu latu, joka lähtee kampuksen nurkalta. Ilman valaistusta pääsee jo myös hiihtämään pitempiä, seitsemän ja yhdeksän kilometrin lenkkejä.

Hollolassa oli lehden painoon mennessä varikkotyönjohtaja Esa Aurasen mukaan latu käytettävissä vasta Heinsuolla, mutta Hämeenkoskellekin tullaan latutöihin heti, kun vain resurssit sen sallivat.

Hollolan ulkoilureiteistä kertovilla verkkosivuilla on luettelo kaikista kunnan hiihtoreiteistä ja linkit reittikarttoihin.

 

Korjaus: Lisätty Evon latu 6.12.2021

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski