Urheilu Lammi

Voittoputki jatkuu – Mantilalle monsteritehot!

Kuvituskuva: Colourbox

Lammin Lujan upea voittoputki venyi nyt kahdeksanteen otteluun kun Luja haki tärkeät kolme pistettä Riihimäeltä. Joukkueet olivat viime viikolta toisilleen tutut ja tasoero oli myös tuttu.

RPL–Luja 0–2 (2–10, 2–15)

Lujan ulkopeli on tällä hetkellä niin raudanlujaa, että tilanteiden ja juoksujen saaminen on sieltä hankalaa. Tämän lisäksi sisäpeli on riittävän tehokasta, jotta lukemat varsinkin häntäpään joukkueita vastaan karkaavat tylyiksi. Joukkue suorittaa tasaisesti joukkueena, eivätkä muutamat pelikohtaiset poissaolot sotke palettia.

Sisäpelistä nostetaan tänään esille vaihtolyöjänä ja etenijänä tunnettu Mikael Mantila (3+5/7) joka ylsi hirmutehoihin hienoilla läpilyönneillään. Kolme kunnaria yhdessä matsissa on ihan näppärä suoritus. Yhteen kunnariin ylsi myös hyvin lukkaroinut Anssi Haltia (1+2/2) kauden ensimmäisellä puhkaisullaan.

Lammi siirtyi nyt rästipelien turvin sarjan kärkeen. Tulevana sunnuntaina Pullerilla nähdään kauden kenties tasokkain matsi, kun sarjan kärjessä tappioitta tähän asti majaillut OtaKoppi Espoosta saapuu kylään.

Tervetuloa seuraamaan lohkon kärkikamppailua sunnuntaina klo 15.00 ja kannustamaan Lujan voittoputkea vieläkin pidemmäksi!

Aki Kettunen
Kirjoittaja on Lammin Luja ry:n puheenjohtaja.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski