VPK banneri
Ajankohtaista Keski-Häme

Elisa laajensi ja vahvisti yhteyksiään Hämeessä

Elisa on vahvistanut 4G-verkkonsa saatavuutta ja kapasiteettia eri puolilla Hämeenlinnan seutua, Riihimäellä, Janakkalassa ja Hattulassa. Kapasiteettia on parannettu  myös Päijät-Hämeen puolella Lahden seudulla ja Hollolassa. Lisäksi näillä alueilla on parannettu kiinteän verkon saatavuutta lisäämällä kuituyhteyksiä, jotka mahdollistavat jopa gigan nopeudet kodin verkossa. 

– Suomalaiset käyttävät nettiä koko ajan enemmän ja enemmän. Meidän tehtävämme on varmistaa, että netin käyttö on miellyttävä kokemus missä tahansa Elisan verkon alueella ja millä tahansa teknologialla – niin kotona, töissä kun vapaa-ajalla. Nyt tehtyjen laajennusten ansiosta Kanta-Hämeen alueen asiakkaillamme on käytössään luotettavat verkot myös tulevaisuudessa, Elisan Hämeen aluejohtaja Sanna Sarpila kertoo.

Lammilla oli loppuvuodesta 2018 vaikeuksia Elisan verkon kanssa, mutta ne johtuivat Sarpilan mukaan muista syistä kuin verkon vahvuudesta tai laajuudesta.

– Siinä on itse asiassa ollut taustalla kumppanimme laitetilassa ollut lämpötilaongelma, johon emme ole itse pystyneet vaikuttamaan ja josta Elisa on saanut 15.12. kyseiseltä kumppanilta kuittauksen, että ongelmat on saatu korjattua. Meille ei ole tullut tietoon ongelmia alueella tämän jälkeen, sanoo Sarpila.

– Lammin ongelman juurisyy oli siis sillä tavalla kertaluonteinen, että nyt tiedotetuilla verkonparannustoimenpiteillämme ei ole siihen yhteyttä, vaan verkkoparannukset parantavat ja laajentavat kuuluvuuksia alueella entisestään.

Alueet Keski-Hämeen pitäjissä, joissa on tehty 4G-laajennuksia:

• Hauho: Hauhontaka

• Lammi: Avuskulma, Evo, Porras, Porraskoski

• Tuulos: Akkijärvi

• Hämeenkoski

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski