Ajankohtaista Keski-Häme

HS-Vesi lahjoitti 15 000 euroa HAMKille

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy on lahjoittanut Hämeen ammattikorkeakoululle 15000 euroa tekniikan koulutusalan tukemiseen. Lahjoitus on osa HAMKin viime vuoden varainhankintaa.

HS-Vesi kohdistaa Hämeen ammattikorkeakoululle tekemänsä lahjoituksen tekniikan koulutusalalle, joka kattaa muun muassa rakennusmestarin, rakennusinsinöörin, bio- ja elintarviketekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan, konetekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan opintoja.

–Vesihuoltoyhtiössä tarvitaan osaajia laaja-alaisesti ja kaikki edellä mainitut koulutukset sisältävät HS-Vedelle tarvittavaa osaamista, sanoo HS-Veden toimitusjohtaja Jukka Meriluoto.
Hämeen ammattikorkeakoulu on ollut pitkään HS-Veden yhteistyökumppani. Yhteisiä hankkeita on ollut säännöllisesti ja HS-Veden tekniikan toimihenkilöistä ja esimiehistä suurin osa on suorittanut tutkintonsa HAMKissa.

Lähettämässään tiedotteessa Hämeen ammattikorkeakoulu kiittää saamastaan lahjoituksesta.
– Vesihuollon toimintavarmuus on elintärkeä jokapäiväisen elämän sujuvuuden kannalta. Lahjoitus kertoo, että olemme onnistuneet perustehtävässämme kouluttaa insinöörejä työelämän palvelukseen. Uskon, että tulevaisuudessa yhä useampi HAMKista valmistunut insinööri päätyy monien eri alojen insinööriosaamista soveltavalle vesialalle, sanoo yksikön johtaja Lassi Martikainen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

HS-Veden tekemä lahjoitus on osa HAMKin viime vuoden varainhankintakampanjaa. Vuonna 2018 HAMKin saamien lahjoitusten kokonaissumma oli 590 000 euroa.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

MurmisP