Ajankohtaista Lammi

Lammin Veto järjestäytyi

Lammin Vedon johtokunta järjestäytyi vuodeksi 2019 perjantaina 11.1. yli kolmetuntiseksi venyneessä kokouksessaan. Puheenjohtajaksi valittiin Harri Majuri, varapuheenjohtajaksi Pasi Lehtonen, sihteeriksi Sakari Miettunen ja taloudenhoitajaksi Jari Ansamaa. Lisäksi seuran tiedotustehtävistä ovat vastuussa Kimmo Kopra ja Anniina Mäki, varustetilauksista Kati Koskinen ja valmennusvastaavan tehtävät hoitaa Juha Tamsi. Johtokunnassa ovat mukana näiden henkilöiden lisäksi Eveliina Tiilola, Janne Santalahti ja Kari-Pekka Lampinen.

Perjantain kokouksessa pohdittiin muun muassa tulevan kauden joukkueita ja joukkueiden vastuuhenkilöitä, seuran varainkeruuta ja käytiin läpi seuran uudet säännöt. Muutama apuvalmentaja ja joukkueenjohtaja puuttuisi, että saadaan kaikki juniorijoukkueet käyntiin tulevaksi kesäksi.
Jos joukkueiden toimihenkilöihin saadaan sopivasti lisäyksiä, tulevana kesänä Lammin Vedossa pelaavat seuraavat joukkueet: edustus, KPR, KKI-45, T18, P12, P10, P8 ja Spessut.
Lavessa on valmisteltu loppuvuonna 2018 uusia sääntöjä, joiden vuoksi seura järjestää ylimääräiset seuran kokoukset helmikuussa Turvan talon yhdistystilassa. Kokouksissa käydään läpi seuran uudet säännöt. Uusien sääntöjen hyväksyminen vaatii kaksi ylimääräistä kokousta 30 päivän välein. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita näihin kokouksiin.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

MurmisP