Ajankohtaista

Näin otat käyttöön uudet verkkopalvelumme

Keski-Hämeen verkkopalvelut tuovat parhaan paikallislehden kaikkiin laitteisiisi. Kuva: Colourbox

Käytä ylimmän navigaatiopalkin palvelulinkkejä

Jos olet kokenut nettisurfaaja, sinulle riittävät käyttöopastukseen ylänavigaation linkit Rekisteröidy/Kirjaudu sisään/Kirjaudu ulos:

Jos olet Keski-Hämeen tilaaja, ja olet ensimmäistä kertaa uusilla sivuillamme, Rekisteröidy käyttäjäksi. Kun jatkossa palaat sivuillemme, Kirjaudu sisään palveluihin omalla sähköpostiosoitteella ja rekisteröinnin yhteydessä luomallasi salasanalla. Kun haluat poistua sivustolta, sulje selain tai klikkaa linkkiä Kirjaudu ulos.

Rekisteröitymistä varten tarvitset ensimmäisellä kerralla Keski-Hämeen asiakanumerosi käden ulottuville. Tervetuloa!

Jos et ole ihan niin tuttu kirjautumisten kanssa, pääset alla olevan ohjeen kanssa askel askeleelta eteenpäin.

1. Rekisteröityminen

Kirjautumista edellyttäviä palveluita Keski-Hämeen uusissa palveluissa on kolme:

1. Verkkosivuston maksullinen aineisto ja muut kirjautumista edellyttävät toiminnot (esimerkiksi kommentointi)
2. Digilehti
3. Raitti-applikaatio.

Kun käytät Keski-Hämeen uusia, tilaajille tarkoitettuja verkkopalveluita ensimmäisen kerran, sinun tulee rekisteröityä palveluiden käyttäjäksi.

Tunnuksia varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Asiakasnumeron löydät viimeisimmästä laskustasi tai lehden kulmaan painetusta osoiteleimasta. Osoiteleimassa asiakasnumero on L-kirjaimen jälkeen oleva enintään 6-numeroinen numerosarja ennen ensimmäistä välilyöntiä. (Esimerkiksi,  jos osoiteleimassa on numerosarja L92205 1199 20181231 <17>, niin asiakasnumerosi on 92205).

Kun sinulla on asiakasnumerosi valmiina, mene sivulle Rekisteröidy. Linkin rekisteröitymiseen löydät ylänavigaation linkistä.

Tällöin eteesi avautuu rekisteröitymisikkuna, jossa sinun tulee syöttää oma nimesi ylimpään ruutuun, missä mallikuvassa lukee nyt nimi Maija Meikäläinen. Kirjoita sekä etunimi että sukunimi, molemmat isolla alkukirjaimella. Alempaan ruutuun kirjoitat oman asiakasnumerosi. Sen jälkeen klikkaa oranssia painiketta Rekisteröidy:

Rekisteröidy omalla nimellä ja asiakasnumerolla.

 

Huom! Älä seuraa tässä vaiheessa kirjautumisruudun ohjeita. Ne ohjaavat kirjautumista, joka ei koske kaikkia Keski-Hämeen palveluita. Jotta saisit ne käyttöösi samoilla tunnuksilla, sinun on luotava käyttäjätunnus, jossa on sähköpostiosoite. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit nopeasti ja helposti luoda verkossa itsellesi sellaisen veloituksetta. Tästä linkistä avautuu muutamia vaihtoehtoja ilmaisista sähköpostipalveluista.

Älä vielä tässä vaiheessa myöskään ruksaa ruutua Muista minut, koska tietokoneesi tulee muistaa vasta ne tunnukset, jotka luot rekisteröitymisen aikana.

2. Tunnusten luominen

Tämän jälkeen sinulle avautuu uusi ikkuna tunnusten luomista varten. Nämä ovat tulevaisuudessa ne tunnukset, joilla kirjaudut sisään. Kirjoita ne siis samantien itsellesi ylös, varmaan talteen. Kirjoita ylimpään ruutuun sähköpostiosoitteesi ja sen alle keksimäsi salasana. Jos ohjelma pyytää vahvistusta salasanalle, kirjoita se uudelleen, täsmälleen samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla.

Huom! Käytä salasanassa VAIN isoja ja pieniä kirjaimia ja numeroita. Älä käytä erikoismerkkejä. Salasanan tulee olla vähintään 6 merkin mittainen.

Jos asiakastiedoissasi omassa nimessäsi on jonkin kirjaimen päällä aksentti, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 050 588 3876. Tällä hetkellä järjestelmä ei hyväksy erikoismerkkejä, ja aksentti/heittomerkki myös nimessä estää kirjautumisen.

Tämän jälkeen paina oranssia nappia Tallenna. Nyt sinulla pitäisi olla toimivat tunnukset.

Jos kaikki sujui niin kuin pitikin, edessäsi on nyt ruutu, jossa näkyvät yhteystietosi ja sinulla voimassa olevat Keski-Hämeen tilaukset.

Kun onnistuit luomaan tunnukset, sivulle aukeavat omat tietosi ja voimassa olevat tilauksesi.

Nyt voit lähteä surfailemaan. Näillä luomillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite / salasana) pääset kirjautumaan Verkkopalveluun, Digilehteen ja myöhemmin myös Raitti-palveluun omassa kännykässäsi. Jatkossa, jos haluat kirjautua sisään, käytä ylänavigaation linkkiä Kirjaudu sisään. Poistuessasi, jos et halua pysyä kirjautuneena, sulje selain kokonaan tai käytä ylänavigaation linkkiä Kirjaudu ulos.

Käytä rekisteröitymislinkkiä vain ensimmäisellä kerralla, kun luot tunnukset. Jatkossa kirjaudut palveluihin uusilla tunnuksillasi (sähköposti/salasana).

Kaikilla palveluilla on oma kirjautumisikkuna, mutta niihin kaikkiin pääsee kirjautumaan samoilla tunnuksilla.

Tilaajapalvelun kirjautumisikkuna. Täällä rekisteröidyt ja myöhemmin kirjaudut luomillasi tunnuksilla hallinnoimaan omia tietojasi ja tilaustasi.
Digilehden kirjautumisikkuna. Käytä samoja tunnuksia kuin tilaajapalvelussa.
Verkkosivuston kirjautumisikkuna. Käytä samoja tunnuksia kuin tilaajapalvelussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laitoithan juuri luomasi tunnukset varmasti talteen? Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään uusilla tunnuksillasi, käy sivulla Hallitse tilaustasi ja ruksaa tällä kertaa myös ruutu Muista minut. Se nopeuttaa kirjautumista jatkossa. Raitti-sovellus kännykässä muistaa kirjautumisesi niin, ettei sinun jatkossa enää tarvitse kirjautua sisään, ellet erikseen kirjaudu Raitista ulos.

Jos rekisteröityminen ei onnistu, ota yhteys asiakaspalveluumme, puh. 050 588 3876 tai lähetä avunpyyntö palautelomakkeella.

Uloskirjautuminen tapahtuu joko koko selainohjelma sulkemalla tai ylänavigaation linkistä ”Kirjaudu ulos”.

Tervetuloa Keski-Hämeen uusien verkkopalveluiden pariin! Toivottavasti viihdyt seurassamme.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski