Ajankohtaista Keski-Häme

Otto vaihtumassa Nostoon S-marketeissa

Lammin S-market Pellavan Otto-automaatin viereen on jo ilmestynyt tarroja kertomaan siitä, että Otto vaihtuu Nostoon. Kuva: Siina Nurminen

S-ryhmä ilmoitti jo viime vuonna poistavansa Otto-käteisautomaatit tiloistaan ja aloittavansa yhteistyön toisen automaattitoimittajan, Nokas CMS Oy:n, kanssa. Suunnitelmien taustalla oli Finanssivalvonnan pankeille antama uusi ohjeistus, joka mahdollisti käteisautomaattimarkkinoille tulon uusille toimijoille vuoden 2017 alusta. Sen mukaan pankin on määritettävä koko EU:n kattava hinnoittelu asiakkaan käteisnostoille. Kustannuksen tulee olla asiakkaalle riippumaton siitä, missä tai miltä käteisautomaatilta hän rahaa nostaa.

– Meitä on jo pitkään lähestytty asiakkaiden toimesta automaattien määrän vähenemisen ja käteispalvelujen heikkenemisen takia. Nyt kun kilpailu on vapautunut, olemme aloittamassa yhteistyössä uutta käteisautomaattipalvelua, jonka avulla voimme pitkäjänteisesti varmistaa käteisautomaattipalvelujen saatavuuden kaikille asiakkaillemme, sanoi SOK:n taloudesta ja rahoituksesta vastaava johtaja, CFO Jari Annala.
– Toimipaikkoihimme lähiaikoina ilmestyvät Nosto-käteisautomaatit ovat kustannuksiltaan yhdenvertaisia muihin käteisautomaatteihin verrattuna. Kuluttajalle ei aiheudu lisäkuluja automaatin käytöstä. Automaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa tuttujen 20 euron ja 50 euron setelien lisäksi asiakkaiden toivomusten mukaisesti 10 euron seteleitä.

K-kaupoista käteistä kassalta

Myös kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Käteisen rahan nosto ostosten yhteydessä onnistuu niissä K-ruokakaupoissa, joissa on Osta & Nosta -tunnus kassoilla. Palvelu löytyy myös kaikista K-Marketeiksi muutetuista entisistä Siwoista ja Valintataloista. Myös Lammin K-Market Mallaksessa on nostopalvelu kassoilla käytössä. Rahaa voi korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostoille ei ole asetettu.

Käteistä saa K-kaupasta nostettua, kun kertoo ennen ostostensa maksamista kassahenkilölle summan, jonka haluaa nostaa tililtään. Ostosten ja noston yhteissumma hyväksytään pankkikortin tunnusluvulla (PIN).
Nostosta asiakas saa rahat sekä kuitin, jossa osto ja nosto näkyvät eriteltynä. Kassa ei näe asiakkaan tili- tai korttitietoja. Nosto on veloitukseton, mutta eri pankeilla voi olla omia veloituksia nostopalveluista.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski