VPK banneri
Ajankohtaista Hämeenkoski

Päijät-Hämeen maakuntajohtajasta yksimielinen esitys

Päijät-Hämeen maakuntahallitus päätti kokouksessaan 12.11.2018 yksimielisesti esittää, työryhmän esityksen mukaisesti, että maakuntajohtajan virkaan valitaan filosofian tohtori Laura Leppänen.

Työryhmän mukaan Leppänen täyttää parhaiten hakemuksen, haastattelujen, koulutuksen ja kokemuksen perusteella tehdyn kokonaisarvion mukaan hakuilmoituksessa ilmoitetut kriteerit. Soveltuvuusarvio tukee työryhmän käsitystä.
Leppänen on toiminut erilaisissa yhteiskunnallisissa suunnittelu- ja tutkimustehtävissä ja maakunnallisissa organisaatioissa. Viimeksi hän on työskennellyt Varsinais-Suomen maakuntauudistuksen muutosjohtajana.
Hakuprosessin aikana Leppäsen kerrotaan osoittaneen hyvää julkishallinnon ja elinkeinopolitiikan tuntemusta, hyviä johtamis-, yhteistyötaitoa sekä päätöksentekokykyä. Hänellä on lisäksi hyvät kansalliset ja kansainväliset verkostot.
Jos Leppänen valitaan, hän on ensimmäinen naispuolinen maakuntajohtaja Päijät-Hämeessä. Maakuntajohtajan virka tuli avoimeksi, kun edellinen maakuntajohtaja Jari Parkkonen siirtyi Heinolan kaupunginjohtajaksi.
Maakuntavaltuusto valitsee uuden maakuntajohtajan syyskokouksessaan 3.12.2018

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski