Ajankohtaista Lammi

Päiväkotia puretaan jo

Isolukkarintiellä on purkutyömaa jo pitkällä. Kuva: Merja Hirvisaari

Ryske ja pauke täyttää Lammin keskustan, kun vanhan päiväkodin rakennuksia moukaroidaan nurin Isolukkarintiellä. Vasta pari päivää sitten pystytetyt purkuaidat rajoittavat nyt nopeasti etenevää purkutyömaata. Lammin hyvinvointikeskus on siirtymässä paperilta todellisuuteen.

Kun vanha päiväkoti on purettu, alkaa alueella uuden pystytys. Lasten tilalle tulevat vanhukset. Työnimellä Lammin hyvinvointikeskus kulkevan, ikäihmisille palveluita ja asumista tarjoavan, kokonaisuuden on määrä valmistua reilun vuoden kuluttua, syksyllä 2020.

Hämeenlinnan vanhusten asuntosäätiön ja Hämeenlinnan kaupungin yhteinen hanke muuttaa Lammin ikäihmisten palvelurakenteen. Lammin vanhainkoti lakkautetaan ja Naskalin palvelutalon sekä Palkkisillan kotihoidon yksikön toiminta muuttuu. Tulevista muutoksista tullaan kertomaan tarkemmin asiakkaille ja omaisille ennen muutoksen alkamista.

Kaikille ympärivuorokautisen hoivan asiakkaille turvataan muutosvaiheessa hoivapaikka. Myös Hämeenlinnan vanhusten asuntosäätiön vuokra-asukkaille turvataan asuminen ja tarpeen mukaiset tukipalvelut ja kotihoidon palvelut edelleen.

Lisätietoja saa Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta.

Lammin hyvinvointikeskuksen havainnekuva.
Kuva: Ajan Arkkitehdit Oy, arkkitehti Asko Kaipainen

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski