Pitäjien ehdokkaat Vaalit Hauho

Henri Weck (kok.) ”Wekki, jota ei paikata tarvi”

Kuntavaaleissa ehdolla: Henri Weck, Kok., Hauho (kesäasukas).

Ilmestymisalueemme pitäjien syvimpään olemukseen liittyy se, että kaikki ovat myös merkittäviä mökkipitäjiä. Kesäasukkaat rakentavat ja vahvistavat kylien ja raittien elämää, ominaispiirteitä ja taloutta. On selvää, että halusimme antaa pitäjien kesäasukkaille mahdollisuuden esitellä itsensä myös kuntavaalien ehdokkaana.

Hauholta kutsuun tarttui myös vaikuttamisesta kiinnostunut järjestösihteeri
Henri Weck, jolla on vahvat
siteet ja oma talokin Hauholla, vaikka kotipaikka onkin kantakaupungissa. Weck kertoo viettävänsä Hauholla paljon aikaa ympäri vuoden.

Morjes, olen nuori vaikuttajanalku ja lujatahtoinen tekijä, jolla näkemystä riittää. Vaikuttaminen on kulkenut elämässäni mukana jo hyvän tovin ja nyt on aika ottaa uusi askel sen parissa. Mulle pitäjät ovat merkittävä ratkaisunavain, kun kaupunkimme vetovoimaisuudesta puhutaan, sillä sieltä meiltä löytyy valtavasti potentiaalia. Vakinainen hauholainen en ole, mutta vahvat juuret on tehneet minusta vahvan pitäjäinmiehen kylläkin.

Liikaa ei ole mainostettu kaupunkia keskellä kaikkea, jolla on tarjota lyhyellä säteellä hienoja pitäjiä. Pöytään tuon näkemystä ja tavoitteita, mutta en yhtäkään lupausta.”

Kuntavaalit 2021
Ehdokasesittely

Nimi: Henri Weck
Asuinpaikka: Hämeenlinna
Ammatti: järjestösihteeri
Koulutus: ylioppilas
Kuntapolitiikassa: Toistaiseksi kokematon.
Puolue: Kokoomus
Vaalislogan: Wekki, jota ei paikata tarvi.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat