Pitäjien ehdokkaat Vaalit Tuulos

Jari Eerola (kok.) ”Kaupunki ei pärjää ilman maaseutua”

Kuntavaaleissa ehdolla: Jari Eerola, Kok., Tuulos

Tuuloksesta valtuustopaikkaa hakee hiiliviljelyyn erikoistunut kokoomuslainen Jari Eerola, joka on aktiivinen toimija myös yhdistyksissä ja seurakuntatyössä:

– Olen 48- vuotias tuuloslainen maatalousyrittäjä. Viljelen Toivaalan kylässä vanhaa sukutilaa, tuotantosuuntana naudanlihan- ja viljantuotanto. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2000 lähtien. Koulutukseni on Agrologi AMK ja muuta työkokemusta olen saanut mm. 1990 luvulla Hämeen Uusyrityskeskuksessa projektipäällikön tehtävissä.

Meillä on uusioperhe, johon kuuluvat nykyinen puolisoni ja hänen kaksi lastaan ja minun yläkouluikäiset kaksoispoikani. Minulla on lisäksi kaksi täysi-ikäistä lasta.

Luottamustehtäviä minulla on Lammin seurakunnassa, Hämeenlinnan seurakuntayhtymässä ja MTK Hämeen liiton johtokunnassa. Olen toiminut monissa maaseudun energia- ja kehityshankkeissa ohjausryhmä- ja asiantuntijajäsenenä. Kaupungin luottamustehtäviä minulla ei ole, mutta olen ollut mukana Hiilineutraali Hämeenlinna ohjausryhmässä asiantuntijajäsenenä.

Yhteiskuntamme on suuressa muutoksessa, paineet ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ohjaavat kaikkea päätöksentekoa. Fossiilitaloudesta ollaan siirtymässä kohti kestävää kiertotaloutta, samalla riippuvuus mm. tuontienergiasta pienenee. Muutos tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia maaseudulle, kaupunki ei voi tulla toimeen ilman maaseutua.

Kunnallisessa päätöksenteossa tulee ottaa huomioon taloudellinen, ekologinen ja sosiaalinen vaikuttavuus, hyvinvointi syntyy näiden osa- alueiden tasapainosta.

Kuntavaalit 2021
Ehdokasesittely

Nimi:Jari Eerola
Asuinpaikka: Tuulos, Toivaalan kylä
Ammatti: Maatalousyrittäjä, toimitusjohtaja
Koulutus: Agrologi AMK
Kuntapolitiikassa: Aiempaa kokemusta kunnallispolitiikasta ei ole.
Puolue: Kokoomus
Vaalislogan: ”Kaupunki ei pärjää ilman maaseutua.”

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat