Pitäjien ehdokkaat Vaalit Hauho

Ville Honkasaari (kok.) ” Ilman puoluepoliittisia ennakkoasenteita alueellisesti tasa-arvoisia, taloudellisesti realistisia ratkaisuja Hämeenlinnaan.”

Kuntavaaleissa ehdolla: Ville Honkasaari, Kok., Hauho

Kokoomuksen listalta Hauholta asettuu ehdolle myös maanviljelijä Ville Honkasaari, joka on hakenut tuntumaa valtuustotyöhön jo tälläkin kaudella noustuaan varasijalta valtuutetuksi kesken kauden:

– Olen 57-vuotias Ilmoilan kylässä kotitilaani viljelevä maanviljelijä, yrittäjä. Koen tärkeäksi lähiseudun yhdistystoiminnan, missä olen saanut olla harrastamassa porukalla. Metsästysseuratoiminta ja kylän yhteiset maa- ja vesialueiden hoito ovat minulle tärkeitä. Seurakunnalliset luottamustoimet ovat olleet mieluisia jo parin vuosikymmenen ajalta.

Hyväksyn kärkevätkin mielipiteet, mitkä päätöksenteossa pyöristellään, yletöntä oman edun tavoittelua en hyväksy.
Hämeenlinnan kaikille kulmakunnille täytyy mahdollistaa tulevaisuus ymmärtäen pitäjien hienoja resursseja ja toisaalta keskikaupungin merkitys yhteisenä keskuksenamme. Koulu- ja terveyspalvelusaatavuus sekä pelastustoimi pitäjissä on taattava jatkossakin. Asukkaiden pitää tuntea turvallisuutta kaikkialla Hämeenlinnassa. Pitäjien houkuttelevuuteen on satsattava poistamalla esteet loma-asuntojen muutolta vakinaisiksi ja hyväksymällä laadukas, yksilöllinen rantarakentaminen.
Mielestäni vain yhteistyöllä, jopa yli puoluerajojen, Hämeenlinna pitäjineen kehittyy.

Kuntavaalit 2021
Ehdokasesittely

Nimi: Ville Honkasaari
Asuinpaikka: Ilmoila, Hauho
Ammatti: Maanviljelijä, yrittäjä
Koulutus: Ylioppilas, Agrologi
Kuntapolitiikassa: 2017 1. varavaltuutettu, sittemmin nousu valtuutetuksi, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, maakuntavaltuuston jäsen
Puolue: Kokoomus
Vaalislogan: ”Ilman puoluepoliittisia ennakkoasenteita alueellisesti tasa-arvoisia, taloudellisesti realistisia ratkaisuja Hämeenlinnaan.”

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat