Uutisaiheet Tuulos

Vesikatkoksia Tuuloksessa

Kuva: Colourbox

HS-Vesi huuhtelee Tuuloksen vesijohtoverkostoa alue kerrallaan. Mäntynummen vesijohtoverkoston huuhtelua jatketaan maanantaina 3.6.2019. kello 8-15. Syrjäntaan, Sairialan, Sulastenkulman ja Juttilan vesijohtoverkoston huuhtelut aloitetaan tiistaina 4.6.2019 kello 8. Huuhteluita tehdään päiväsaikaan tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 8–16.

Vedenjakelu voi huuhtelun aikana keskeytyä kokonaan tai paine voi olla normaalia matalampi. Vedessä saattaa esiintyä sameutta tai värivirhettä.

Vettä kannattaa varata varastoon huuhtelun ajaksi. HS-Vesi ei suosittele vedenkäyttöä huuhtelun aikana, etteivät putkistosta irtoavat sakkaumat kulkeudu kiinteistön laitteisiin. Varsinkaan pyykinpesua ei suositella huuhtelun aikana.

Mikäli huuhtelun jälkeen esiintyy värivirhettä, kannattaa vettä juoksuttaa kiinteistöjen hanoista.

Huuhtelusta lähetetään myös tekstiviesti-ilmoitus kulloinkin vuorossa olevan vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa.

Huuhtelut jatkuvat viikolle 23 asti

HS-Vesi huuhtelee vesijohtoverkostoaan Tuuloksessa viikoilla 21–23.  Kulloinkin vuorossa olevan alueen asukkaille tiedotetaan huuhtelusta tekstiviestillä viimeistään vuorokautta ennen huuhtelua. Huuhtelujen tarkempaa aikataulua vaikutusalueittainvoi seurata HS-Veden häiriökartalta.

Huuhtelut aloitetaan maanantaina 20.5.2019 kello 8 Lakkolasta edeten kohti Teuroa ja Metsähaarantietä pitkin kohti 10-tietä. Tämän jälkeen edetään järjestyksessä Syrjäntaka, Mäntynummi, Sairiala, Sulastenkulma ja Juttila.

Vaikutusalueen voi tarkastaa Häiriökartalta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski