Uutisaiheet Hauho

”Ville ei ole Dille”

Hämeen Mokian toiminnanjohtaja Jouni Heinonen. Kuva: Maria Ilonen

Hämeen Mokia ry:n toiminnanjohtaja Jouni Heinonen kertoo olleensa tietoinen siitä, että yhdistyksen projektivastaavana työskentelevä Ville Turkkinen on menossa mukaan sunnuntaina käynnistyneeseen Big Brother -tosiTV-formaattiin. Pisimmillään 10 viikkoa kestävän ohjelman ajaksi Heinonen on ottanut itse vastuulleen Ville Turkkisen työtehtävät.

BB-talossa voimakkaimpia mielipiteitä herättäneet osallistujat ovat olleet Tarina ja Ville, joille sosiaalisen median meemeissä on jo annettu nimet Marina ja Dille. Jouni Heinonen kuitenkin pitää Turkkista erittäin pätevänä ja osaavana työntekijänä, jonka käsissä muun muassa Mokian oma digitalisaatio on ottanut aimoharppauksia eteenpäin.

– Siinä BB-formaatissa oli hyvin tarkkaa se, mitä saa ja mitä ei saa sanoa, ja sen vuoksi sovimme Villen kanssa, että hän ei minulle mitään kerrokaan, niin en tule sanoneeksi mitään väärää, Heinonen sanoo.

Sen hän kuitenkin uskaltaa ääneen sanoa, että yhdistyksellä ei ole mitään kaupallista yhteistyösopimusta TV-konseptin kanssa, vaikka Mokian logo Villen paidassa näkyykin.

– Eihän tämä sellainen konsepti ole, mikä ensimmäisenä tulee mieleen, kun Mokiaa ajatellaan. Aikaisemmilta vuosilta on jäänyt julkisuudesta mieleen enemmänkin surullisia tarinoita. Nyt ensimmäistä kertaa itse ohjelmaa katsoin ja totesin ilokseni, että aika moni osallistuja sanoi, ettei juo ollenkaan alkoholia. Se on mielestäni hyvä asia, että julkisuuteen tuodaan sitä näkemystä, että elämää voi elää myös päihteettömänä.

Villen käytöstä BB-talossa Jouni Heinonen pitää täysin luontevana, hän ei usko Villen esiintyvän.

– Ville on juuri tuollainen. Kaupan kassajonossakin hän saattaa kysäistä edessään olevalta, että saanko rukoilla puolestasi, kun näkee tämän kulkevan kipsi jalassa.

Big Brother -ohjelmaa esitetään Nelosella ja Jimillä. Keski-Hämeen TV-ohjelmat löydät sivuilta 11–14.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat