Mainossisältö

Autoilija ei jää tien päälle Miettisen hinauspalvelun hoivissa

Sakari Miettisen yrityksessä ollaan valmiina vuorokauden jokaisena tuntina autoilijan hyväksi.

Hauholaisessa Hinauspalvelu S. Miettisessä taidetaan autojen hinaus, huolto- ja korjaamotoiminta sekä akkuhuolto. Lisäksi yritys huoltaa veneitä, hoitaa veneiden vesillelaskuja ja nostoja sekä ylläpitää veneiden talvisäilöä.
– Kun asiakas tarvitsee hinausta, olemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, sanoo Sakari Miettinen.
Tänä päivänä hinuri kutsutaan useimmiten paikalle rengasrikon vuoksi.
– Kaikissa autoissa ei ole vararenkaita lainkaan tai sitten niissä on vain tilapäiseen käyttöön tarkoitettu varapyörä, joka ei ainakaan liukkaalla kelillä ole turvallinen. Joissakin autoissa tunkit ovat niin heppoisia, etten edes suosittele auton nostamista sen varassa. Osa autoilijoista ei osaa vaihtaa itse vararengasta vaikka sellainen olisikin. Jos rengas menee rikki moottoritiellä, ei autoilijan oman turvallisuutensa takia kannata edes yrittää renkaan vaihtoa.

Ammattitaito kattaa koko alan

Kalustona yrityksellä on kolme lavahinuria ja yksi neliveto pick-up tyylinen hinuri.
– Sillä pääsee mihin tahansa metsätielle, jonne lavahinurilla ei ole asiaa. Samoin olen käynyt hakemassa järven jäiltä pilkkijöiden autoja. Lava-autolla sinnekään tuskin uskaltaisi ajaa.
Renkaan vaihto onnistuu tienpäällä, samoin kuin monet viatkin voidaan korjata ainakin siihen pisteeseen, että autolla voi jatkaa matkaa. Nykyisissä autoissa monesti riittää, että vikakoodi voidaan purkaa, jolloin autolla pääsee ainakin jatkamaan matkaa. Jos autoa ei voi tien päällä saada ajokuntoon, voimme tuoda sen tarvittaessa vaikka omalle korjaamolle.
Hinauspalvelu Miettisen etuna on paitsi oma korjaamo että vankka ammattitaito. Miettinen on koulutukseltaan autosähköasentaja. Hänen kaksi poikaansa ovat automekaanikkoja.
– Nuorin valmistuu ammattikoulusta samalle alalle, joten osaamista löytyy omasta takaa, kertoo Miettinen.
– Olemme monimerkkikorjaamo. Autojen takuut eivät edellytä merkkikorjaamon huoltoja, mutta takuukorjaukset on tehtävä merkkikorjaamolla

Akkupalvelulla kysyntää ympäri Hämettä

Hinauspalvelun lisäksi yrityksellä on akkupalvelu. Vastaavia palveluita ei Hämeessä juuri ole.
– Käymme vaihtamassa akkuja noin sadan kilometrin säteellä. Akkuliikkeitä toki on, mutta ne eivät lähde vaihtamaan akkuja tien päälle. Kun akku lopahtaa, saattaa se tapahtua aivan äkkiseltään vaikka kaupan pihassa, jonne autoilija on hetkeä aikaisemmin ajanut.

Venehuolto pelaa

Veneitä on talvisäilytyksessä noin 30. Niitä tulee talvisäilytykseen laajalta säteeltä jopa pääkaupunkiseudulta saakka.
– Omistajien kannattaa kuljetuttaa veneensä tänne säilöön, koska Helsingin hinnat ovat hieman toisella tasolla. Kuljetamme, huollamme ja pesemme veneet, joten palvelu on täydellistä, toteaa Sakari Miettinen.
Yritys on perustettu vuonna 1956. Tuolloin Miettisen isä aloitti Esso-huoltamon Hauholla. Se oli ensimmäinen huoltoasema koko kunnassa. Kun isän jälkeen otin vetovastuun, liitin mukaan korjaamon ja hinauspalvelun 1980-luvulla. Autoilijaa palvellaankin tänä päivänä hyvin kattavasti.

Hinauspalvelu S. Miettinen
24h 03-654 9060
Hämeenlinna – Kanta-Häme – Etelä-Pirkanmaa – Riihimäki
www.hinausmiettinen.fi

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hinauspalvelu S. Miettisen kanssa. 
Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeessä 13.2.2020.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat