Mainossisältö

Autokave helpottaa autoilijan arkea

Jyri Munne tarjoaa autoilijalle monipuolisia palveluita.

Kaikki palvelut hoituvat saman katon alta

AUTOKAVE Lammilla myy laajaa valikoimaa varaosia, tekee pika- ja määräaikaishuoltoja sekä valmistaa automaaleja ja tuottaa katsastus- ja pesupalveluita. AUTOKAVE on Lammin Varaosa Ky:n, A-Profiware Oy:n, First Stop Lammin ja OnKatsastuksen uusi yhteinen rekisteröity markkinointinimi.
– Varaosia ja työkaluja myymme etenkin lähiseudun autokorjaamoille, mutta toki myös yksityisille henkilöille. Olemme monimerkkikorjaamo ja meillä on laajat kontaktit, joiden kautta varaosa yleensä saadaan nopeasti. Yhteistyökumppaneina käytämme Suomen johtavia varaosa- ja rengasmaahantuojia. Käyttämämme ja myytävänä olevat tarvikkeet ja varaosat ovat alkuperäistä vastaavaa takuulaatua, sanoo yrittäjä Jyri Munne.
Varaosia ja työkaluja ostavat entistä vähemmän yksityiset harrastajat. Esimerkiksi jarrupalojen vaihto on sinänsä yksinkertainen homma, mutta aika usein autovalmistajat ovat suunnitelleet vaihtoon sellaiset erikoistyökalut, ettei yksityisen kannata hankkia satojen tai jopa tuhansien eurojen työkaluja yhden homman takia. Lisäksi nykyautoissa kaikki huollot pitää koodata testereillä, mikä ei ole yksityiselle edes oikein mahdollista, selvittää Jyri Munne.

”Timanttivarasto” tuottaa iloisia yllätyksiä
Pikahuollot ovat tyypillisesti renkaiden vaihtoja tai paikkauksia, tuulilasin pyyhkimien sulkien ja polttimoiden vaihtoja. Myös nesteiden ja öljyn lisäys kuuluu AUTOKAVEN pikahuollon palveluihin, samoin rengaspaineiden tarkastus. Tuulilasin kiveniskemän korjaus tulisi myös tehdä heti vaurion havaittua ja teippi kannattaa laittaa heti ensiavuksi iskemään. Määräaikaishuollot voivat viedä päivän parikin, minkä takia AUTOKAVELLA on neljä sijaisautoa asiakkaille.
– Noudamme auton kotoa ja tuomme sijaisauton tilalle. Pesu ja vahaus kuuluvat auton vuosihuoltoon, kertoo Jyri Munne palvelun kattavuudesta.
Varaosasta saa myös liuotinohenteiset, mallikohtaiset automaalit, spraypullossa tai litratavarana.
Yksi ylpeydenaiheista on ”timanttivarasto”, jossa on varaosia jopa 40 vuoden takaa. – Kerran pari raumalaista kaveria haki ensiksi kaikki Toyotan varaosat ja myöhemmin Mazdan varaosat. Varastossa on autoharrastajille todellisia timantteja, joita ei ehkä enää juuri muualta löydy, kehaisee Munne.

Autopesukone uusittiin kesällä
Vuonna 2015 AUTOKAVE aloitti kevyen kaluston katsastustoiminnan. Autokatsastus toimii korjaamon tiloissa omana prosessina.
– Avasimme Lammille 2016 syksyllä myös First Stop-ketjussa rengas- ja vannemyynnin ja autopesukone uusiutui 2018 talvella, kertoo Munne viime vuosien laajennuksista. Automaattivaihteistot ovat yleistyneet autokannassa, jopa 70% uusista autoista varustetaan automaatilla. Yleisesti vaihteiston öljyt tulee vaihtaa 60 000km välein. Normaali öljynvaihtohuollossa automaatista ei saada öljyä vaihdetuksi kuin n. 30%. Upouudella ATF+ täysautomaattikoneella vaihteistokanavat ja venttiilit puhdistetaan ja öljyt vaihtuu 100 prosenttisesti.

Autokave
Palkkisillantie 2-4, 16900 Lammi · p. 010 3969 911
ark. 9-17, la 10-14 · www.autokave.fi

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lammin Varaosan Ky:n kanssa.
Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeen paperilehdessä 13.9.2018.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

MurmisP