Mainossisältö

Hämeen Puutyöstä ovet ja ikkunat varastosta tai mittatilauksena

Hämeen Puutyön Antti Kirjavaisella on varastossa ikkuna-aihioita, joista saadaan koottua asiakkaalle nopeasti haluttu ikkuna. Vakioikkunoiden lisäksi 2- tai 3-lasisista Heta- ja Akusti-ikkunoista saadaan mittojen mukaan upeat kokonaisuudet omakotitaloihin ja kesämökkeihin sekä korjausrakentamiseen.

Hämeen Puutyön juuret ulottuvat 40 vuoden taakse, kun Viljo Kirjavainen aloitti puusepänliikkeensä toiminnan Hauholla. Vuosikymmenten varrella toiminimi muuttui Justin Wood Oy –nimiseksi osakeyhtiöksi, joka kuitenkin tunnetaan parhaiten Hämeen Puutyö –nimellään. Alkuun Viljo Kirjavainen valmisti lähes mitä tahansa puusepäntuotteita, mutta nykyisellään toiminta on jalostunut perinteisten mäntypuisten ikkunoiden ja ovien valmistukseen. Häme –ikkunoita ja ovia on tarjolla sekä vakiokokoisina suoraan varastosta että nopealla toimitusajalla mittatilaustuotteina.
Nykyisin yhtiön vetovastuu on Viljon pojalla Antti Kirjavaisella, joka on myös vienyt yhtiön digiaikaan tuotannonohjauksineen ja verkkokauppoineen. Niin vakio- kuin mittatilaustuotteet on helppo hankkia Hämeen Puutyön verkkokaupasta, joka ohjaa käyttäjää tekemään oikeat valinnat ja lisäksi puhelinpalvelu auttaa mielellään tarvittaessa. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa sen, että ostaja saa aina korkealaatuisen, hyvin viimeistellyn tuotteen. Hämeen Puutyön tuotteet ja verkkokauppa löytyvät www-osoitteesta hameenpuutyo.fi.

”Sekatavarakaupasta” jokaiselle kotiin vietävää
Hämeen Puutyön pihapiirissä toimii myös vuosi sitten avattu vintage- ym. vanhan tavaran kauppa, jonka syntyhistoria on sekin erikoinen. Viljo Kirjavainen joutui käsileikkauksen jälkeen sairauslomalle ja kun fyysiset työt olivat kiellettyjä, ajautui hän vanhan tavaran pariin. Tavaraa kertyi myytäväksi asti ja päätettiin perustaa kauppa.
Talven aikana myymälää on laajennettu niin, että valoisaa myyntitilaa nyt kahdessa kerroksessa 150 m2. Myytävät tavarat ovat enimmäkseen sodanjälkeistä vintagea, mutta myös vanhempaa ja harvinaisempaa tavaraa löytyy valikoimista. Uudemman käyttötavaran jäännöseriäkin löytyy hyllyiltä, joten jokaiselle löytyy kaupasta jotain mukavaa kotiin, kylään tai mökille viemisiksi. Kaupan tuotteita on myös myytävänä www.tori.fi/sekatavarakauppa
Kauppa on avoinna kesäkaudella juhannusaattoa lukuun ottamatta ma-pe klo 12-16, la 10-14 ja Viljo Kirjavainen lupaa, että soittamalla pääsee tutustumaan valikoimiin muinakin aikoina jos vain kotona ollaan. Kesäkauden avajaisia pidetään lauantaina 12.5. klo 10-14 ja silloin Uisko Catering tarjoaa pullakahvit 100 ensimmäiselle. Pihalla on myös avajaispäivänä kirpputori. Torimyyjät voivat varata myyntipaikan vain 5 eurolla Hämeen Puutyön palvelunumerosta 010 322 1200.

Hämeen Puutyö
Viittakiventie 15, 14700 Hauho, puh. 010 322 1200
Aukioloajat: Puusepänliike ma-pe klo 8:00-15:30 ja
Kauppa ma-pe klo 12:00-16:00 (ei juhannusaattona), la 10-14

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hämeen Puutyön kanssa.
Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeen paperilehdessä 26.4.2018.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

MurmisP