Mainossisältö Hämeenkoski Hauho Keski-Häme Lammi Tuulos

Keski-Hämeessä on paljon luettavaa – myös ilman kirjautumista

Kuvituskuva: Usplash/John Schnobrich

Keski-Häme on Hauhon, Lammin, Tuuloksen ja Hämeenkosken tilattava paikallislehti, jonka verkkosivuilla julkaistaan lehden tilaajille ajankohtaista sisältöä ja tarjotaan lukijoille mahdollisuus lukea oma lehtensä diginä missä ja milloin tahansa. Pääosa sisällöstä on kirjautumista vaativan maksumuurin takana, mutta paperilehden tilaajille kirjautuminen ja sivujen käyttö on maksutonta. Ohjeet kirjautumiseen löydät asiakassivuiltamme ylänavigaation linkistä Tilaajille, ja myös  asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Keski-Hämeen verkkosivuilla julkaistaan joka päivä uutta sisältöä. Paperinen lehti ilmestyy torstaisin ja jaetaan suurimmalle osalle tilaajistamme jo aamun varhaisjakelussa. Myös paperilehteä mieluummin lukevan tilaajan kannattaa ottaa Keski-Häme kotisivukseen ja seurata sieltä päivittäistä uutistarjontaa, koska lehdessä on sellaista sisältöä, mitä verkossa ei julkaista ja vastaavasti verkossa myös sellaista sisältöä, mitä lehdessä ei julkaista.

Verkossa julkaistaan myös digilehti, joka on paperilehden parannettu näköispainos: siinä voi esimerkiksi olla enemmän kuvia kuin lehtijutussa ja siitä voidaan linkittää myös lisätietoihin. Monista jutuista julkaistaan verkossa myös videoita. Verkkosivuilla julkaistujen juttujen avainsanojen avulla löydät myös helposti lisää luettavaa samasta aiheesta aiemmin julkaistuista jutuista.

Paperilehden tilaajalle kaikki verkkosivujen sisältö on maksutonta. Verkon palvelut kuuluvat kaikki paperilehden tilaushintaan. Halutessaan lukijamme voi tehdä myös pelkän digitilauksen, jolloin hän maksaa vain verkon palveluista, mutta hänelle ei jaeta lainkaan paperilehteä. Lisätietoja eri tilauksista ja niiden hinnoista löydät yläreunan Tilaajille-navigaatiolinkin pudotusvalikosta.

Ilman kirjautumista ja veloituksetta Keski-Hämeestä pääsee lukemaan:

Koronavirus-epidemian aikana kaikki yhteiskunnalliset tiedotteet ja epidemiauutiset ovat veloituksetta kaikkien luettavissa. Löydät tuoreimmat uutiset navigaatiolinkistä Uutisaiheet/Korona tai klikkaamalla etusivun oikean reunan noston KoronaVirus-kuvaa. Linkistä Päivittyvät Koronaohjeet löydät suorat linkit viranomaisten jatkuvasti päivittyviin ohjeisiin.

Tervetuloa tutustumaan, tilaamaan ja kirjautumaan! Arvomme myös viikoittain kaikkien verkkosivuillemme kirjautuneitten tilaajien kesken lahjakortteja lähiseudun myymälöihin.

 

Lue myös: Tee Keski-Hämeestä aloitussivu tai kirjanmerkki

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat