Mainossisältö

Monipalvelu Lindholmin kiinteistöhuollolla on kasvot

Kukka-Maaria Lindholm muistuttaa, että kiinteistöhuoltajan on tärkeää näkyä asukkaille, mikä lisää keskinäistä luotettavuutta.

Lammilainen Monipalvelu Lindholm Oy tuo kiinteistöhuoltoon kasvot. Rivi- ja kerrostaloyhtiöissä asuvien on tärkeä tiedostaa että heidän kiinteistöistään ja kodeistaan pidetään huolta. Monipalvelu Lindholm Oy vastaa myös teollisuuskiinteistöjen huolloista.

– Jokaisella kiinteistöllä on oma kiinteistöhuoltajansa, joka tuntee asukkaat, kiinteistön ja isännöitsijän. Kiinteistöhuoltaja kiertää kiinteistön läpi vähintään kerran viikossa varmistaen yleisen siisteyden ja turvallisuuden sekä tekniikkan toimivuuden. Puhelimeen vastataan 24 tuntia vuorokaudessa ja asioihin reagoidaan välittömästi. Kiinteistöhuoltajan on tärkeää näkyä asukkaille, koska se lisää luotettavuutta, sanoo toimitusjohtaja Kukka-Maaria Lindholm.

Monipalvelu Lindholm aloitti kiinteistöhuollon vuonna 2005 ja pisimmät asiakassuhteet ovat noilta ajoilta.

– Hoidamme kiinteistöjen viheralueet, auraamme lumet, hiekoitamme ja teemme kaikkea kiinteistöhuoltoon liittyvää perinteistä talonmiehentyötä. Kiinteistöhuoltaja päivystää läpi vuorokauden ja ovien aukaisut hoituvat nopeasti milloin tahansa. Meidän kauttamme taloyhtiö saa myös täydelliset siivouspalvelut.

Monipalvelu Lindholm ottaa mieluusti uusia taloyhtiöitä hoitaakseen.

– Pienet yritykset pystyvät parempaan palveluun kuin isot. Olemme joustavia ja paikallisia.
Monipalvelu Lindholm sopii taloyhtiöiden kanssa erillisveloituksesta tai kiinteästä kuukausivelotuksesta.

– Sovimme mitä hommia kuukaudessa pitää tehdä ja mitä niihin sisältyy. Kun hinnoittelu on selkeä ei taloyhtiöissä tarvitse miettiä, kuuluuko jokin työ kuukausi- vai erillisveloitukseen. Tämä helpottaa myös taloyhtiön budjetointia.

Lokakaivotkin tyhjentyvät

Monipalvelu Lindholmilla on viisi motivoitunutta pitkäaikaista vakituista työntekijää. Kesällä yritys työllistää paikallisia nuoria esimerkiksi ruohonleikkuussa. Alkuvuodesta yritys investoi uusiin tiloihin läheltä keskustaa Oitentieltä.

– Halli on lähellä keskustaa joten saamme kaluston nopeasti liikkeelle. Lisäksi pystymme pitämään varastossa enemmän kiinteistöhuoltoon kuuluvia varaosia, tarvikkeita ja tarveaineita.

Monipalvelu Lindholm tyhjentää myös lokakaivoja. Kaivontyhjennyksen voi tilata suoraan netistä osoitteesta www.kakkakiito.fi tai soittamalla.

– Tyhjennämme likakaivot traktorilla kun yleisimmin käytetään loka-autoja. Traktorilla pääsee tonteille, joille autolla on vaikeaa tai mahdotonta päästä, eikä tyhjennys ole keleistä kiinni. Hoidamme tyhjennykset noin 15 kilometrin säteellä Lammilta.

– Kaikki kiinteistöhuoltoa tarvitsevat olkaa rohkeasti meihin yhteydessä, toteaa Kukka-Maaria Lindholm lopuksi.

Monipalvelu Lindholm Oy
Pokero 12, 16900 Lammi
p. 050 597 9450
www.mplindholm.fi
pertti@mplindholm.fi

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Monipalvelu Lindholm Oy:n kanssa.
Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeessä 23.1.2020.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat