Hartauskirjoitukset Hauho

Uusi armon päivä koitti, voitti Jeesus pimeyden

Kuvituskuva: Colourbox

Uusi armon päivä koitti, voitti Jeesus pimeyden. Soittikin Hän ystävilleen, sanomansa, suloisen. Sain tään kuulla, vaan myös tahdoin, jakaa Sanan rakkauden, sen vain antaa Jumalamme, Hältä saamme elämän. Tämän päivän, huomiseenkin, vain ois häivää syntien, sen on Jeesus valollansa, poistanut Hän ihmisest. Puhdistaen sydämemme, tänne jäämme oottamaan, saadaan tuntee, kohta kootaan, Taivaassa Hän odottaa.

Uudeks tehnyt Jeesus meidät, teidätkin Hän pelastaa. Kaikki heidät, jotka uskoo, saavat toivons kohhdata. Johdattaa Hän rakkaudellaan, ystäväin nyt sinua, tahtoisin et mua muistat, kun vain alat rukoilla. Yhtä oisi seurakunnat, munkit, nunnat paimenet, kenet tuntee Jumalamme, saa tääl kuulla totuuden. Kenen suusta läjtis sanat, ei hän pahaa puhuisi, enkelit sai siivet selkääns, emme pelkää kuolemaa.

Menneistä en enää piittais, viittaisinkin kintaallain. Sainhan tämän päivän Hältä, tältä ken meit ymmärtää. Välittää ja yhdistäiskin, ihmiset tääl yhtehen, elon korjuun aika koittais, hakee Herra lyhtehet. Pyhään Henkeen Hän näin luottaa, emme suotta uskoneet, toivon saimme, vaikka haimme, maailmastkin onnea. Tänään meidän onni onkin, olla Jeesust lähellä, vähemmä nyt kiusausta, mustan muutti valkeudeks.

Tänä armonpäivänä 23. marraskuuta eläessämme vielä tätä melko kovaa vuotta 2020. Olen saanut tämän laulun ja tämän nyt tahdonkin jakaa, jotta Jeesuksen kirkkaus saisi loistaa jo mahdollisimman monien sydämissä. Kristus meissä tämä kirkkautemme toivo, uskomme ankkuri ja koko elämämme rakkaus. Tämä on meidän elämämme tänään, Häneen uskoen, voimmekin nähdä aamuruskon ja uusi päivä sarastaa. Olkaa siunattuja kaikki Jeesuksen rakkaat.

Pertti-veli Hauholta

Uskon, että tähän tervehdykseen yhtyy kaikki, jotka Jumalaa rakastavat, joita Jumalan rakkaus on saanut kohdata ja kohtaa vast edeskin. Amen.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski