Kolumnit Lammi

Kiitos 2020

Mika Virtanen.

Kiitos ystävyydestä. Kiitos kaveruudesta ja Facebook-kaveruudesta. Kiitos ryhmään pääsystä ja alustavasta varauksesta. Kiitos muistamisesta. Kiitos onnesta ja ilosta. Sanoista, lauluista ja kyynelistä. Kiitos sykähdyttävistä urheiluhetkistä.

Kiitos ruuasta ja juomasta, santsikupeista ja television ruokaohjelmista. Kiitos kalansaaliista ja kiitos saunasta. Kiitos työstä ja vapaa-ajasta. Kiitos lohjenneesta hampaasta, peräpukamasta ja muusta mukavasta.

Kiitos morsiamesta ja maistraatista. Onnitteluista ja lahjoista. Kiitos arjesta ja juhlasta. Kiitos isät, äidit, isovanhemmat, sisarukset ja lapset. Kiitos avusta ja kyydeistä. Kiitos viimeisestä, Virtasen korvista ja kaikesta! Kiitos lapsilisistä ja elatusavusta. Kiitos ylpeyden tunteesta ja kiitos huolesta.

Kiitos sananvapaudesta, äänioikeudesta ja oikeudesta olla vaiti. Kiitos itsenäisyydestä, vapaudesta ja tasa-arvosta. Kiitos!

Kiitos ohjelmistopäivityksistä, odottelumusiikista ja kivestä, paperista sekä saksista. Kiitos pikavalinnasta, monivalintatehtävistä ja valkolakista. Kiitos unenlahjoista ja mielikuvituksesta. Kiitos mahdollisuudesta.

Kiitos nyt tästä koronasta, niin tarttuvasta kuin juotavasta. Kiitos meille, jotka maksamme viulut ja kiitos teille, jotka niitä soittelette.

Kiitos ymmärryksestä, ajasta ja paikasta. Kiitos erilaisuudesta ja ainutlaatuisuudesta. Kiitos vuodenajoista, väreistä ja tuoksuista.

Kiitos puoliso, läheiset ja ihmiset. Kiitos oma bändi ja koko tuotantotiimi. Kiitos pois nukkuneet. Kiitos hymyistä ja kiitos jaksamisesta. Iso kiitos kiitoksista.

Kiitos tästä vuodesta.

Mika Virtanen
Kirjoittaja on lammilainen yrittäjä.

Tagit

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat