Mielipiteet Teemat Keski-Häme

Lisää TV-kanavia Keski-Hämeeseen

Kuvituskuva: Unsplash/

Olemme vaihtamassa TV-sivujemme ulkoasua ja saamme käyttöön lisää tilaa sen verran, että pystymme lisäämään kaksi kanavaa listallemme. Mitkä kaksi sinä valitsisit?

Kaikki maksuttomat kanavat eivät valitettavasti tässäkään sivuratkaisussa mahdu mukaan, ja sen vuoksi haluammekin kysyä lukijoiltamme toiveita siitä, mitkä kanavat Keski-Hämeen TV-sivuilla pitäisi olla.

Keski-Hämeen ohjelmasivuille listattiin palvelun käynnistyessä sen hetken suosituimmat kanavat, mutta vuosien myötä kanavien järjestys on muuttunut. Neljän suurimman suosio on ennallaan, mutta esimerkiksi uudet tulokkaat TV5 ja Kutonen ovat jo ohittaneet useita vanhoja suosikkeja.

Tämän hetken yhdeksän suosituinta kanavaa ovat Yle TV1, MTV3, Yle TV2, Nelonen, Sub, Yle Teema&Fem, Sub, TV5 ja Jim. Kutonen ja Liv jakavat sijan 10. Ne kaikki pääsevät siis jatkoon. Niiden lisäksi saamme uuteen listaan mahtumaan ainakin kaksi lisäkanavaa luettelosta Ava, Fox, National Geographic, Frii, TLC, Hero ja Alfa. Mitkä kanavat sinä valitsisit?

Kerro meille valintasi sähköpostilla toimitus@keski-hame.fi, verkkosivujemme kyselyssä tai lähettämällä postikortti osoitteeseen Keski-Häme, Mommilantie 3, 16900 Lammi. Vastausaikaa on helmikuun loppuun asti.

Kiitos kun osallistut. Tehdään parasta paikallislehteä yhdessä!

 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski