Lukijoiden mielipiteet Keski-Häme

Lukijalta: Älkää äänestäkö toriparkkia vastaan

Hämeenlinnan tori. Kuva: Keski-Häme

Hämeenlinnan kaupunki järjestää asukkailleen kansalaiskyselyn 17–23.2.2020 toriparkin (P-Tori) rakentamisesta Hämeenlinnan keskustaan. Arvio rakentamisesta on yli 30 M€

Lammin, Tuuloksen, Hauhon ja kaikkien muiden liitoskuntien asukkaat voisivat antaa oman mielipiteensä rakentamisasian puolesta tai vastaan kaikkien liitoskuntien kirjastoissa paperilla. Atk-osaajat voisivat äänestää asiasta Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla Suomi.fi-sovelluksessa.

Perusteluni äänestämättäjättämisehdotukselleni on se, että me kantakaupungin asukkaat tarvitsemme toriparkkia, jotta voimme silloin tällöin parkkeerata automme hetkeksi joustavasti, mahdollisimman lähelle toria ja lämpimään halliin.

Toinen perusteluni on se, että me tarvitsemme toriparkin rakentamiselle kaikkien kuntalaisten verovaroja myös Teidän. Tosin veroäyri noussee rakentamisen ja jo nyt valmiiksi alijäämäisen kuntatalouden johdosta n. 0,5–1,0% kaikkien kuntalaisten myöskin teidän osaltanne.

Jos ette mene antamaan mielipidettänne rakentamisasiasta, niin me saamme todennäköisesti toriparkin autoillemme. Tosin te ette hyödy rakentamisesta mitään.

Toriparkkia ja Teidän verovarojanne odottaen.

Kantakaupunkilainen

Joko äänestit? Aikaa on sunnuntaihin  23.2.2020 asti.

Tagit

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski