Lukijoiden mielipiteet Keski-Häme

Älyä ämpäriin

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Satun omistamaan älypuhelimen. Osaan sillä soittaa, textata ja tarpeen vaatiessa olla vastaamatta siihen.

Nykyään on jääkaappeja, jotka ovat yhteydessä älypuhelimeen. Ajatelkaapas sitä, kun älypuhelin ilmoittaa sinulle viestin: olen rasvaton maito tässä jääkaapin ovessa, toinen vasemmalta. Minut on juotava tänään, tai muutoin happanen! Kananmunakennolta tulee viesti: meidät on syötävä tänään, tai huomenna rupeamme piipittämään! Tulee viesti: juusto loppu, kuten myös metvursti, hopi hopi kauppapuotiin!

Saunanhan on jo valovuosia sitten saanut puhelimella lämpiämään sopivana ajankohtana. Paitsi puukiukaan.

Uskokaa, tai älkää, tulevaisuudessa ihmisetkin sirutetaan samalla tavalla kuin koirat ja kissatkin.

Voisin kuvitella, kun vihille astut, niin samalla kun pappi kysyy, tahdotko sinä ottaa jne… niin samalla suntio iskee olkapäähäsi pienen kivuttoman mikrosirun.

Mikrosirussa on kaikki tiedot vihkikaavasta, ja näin ollen myös lupauksistasi. Seurakunnan lahjoittama vihkiraamattukin löytyy sieltä älypuhelinta sirun kohdalla vilauttamalla.

Jos kuitenkin eksyt vahingossa väärälle polulle, niin älypuhelin ilmoittaa välittömästi pirinällään: kotiin ja vähän äkkiä! Siruhan on tietysti myös kaikilla valtion virkamiehillä reaaliaikaisesti.

Ajattelepas, jos vaikka unohdat puolisosi merkkipäivän vuosien saatossa, niin älypuhelin ilmoittaa sinulle: parasta päivää ennen lähenee!

Tätä kirjoitellessani ikäänkuin vahingossa älypuhelimeni tippui vessanpyttyyn, voisikohan kukaa lahjoittaa minulle vanhan halonkokoisen Nokialaisen?

 

Jukka Papinkivi

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski