Lukijoiden mielipiteet Hauho

Älyttömän kännykän älytön navigaattori

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Nykyajan laitteiden käyttäjän tarpeita ei ole osattu ottaa huomioon laitteita ja niiden ohjelmia tehdessä. Mainostörkyä sen sijaan tulee pyytämättä.

Navigaattorin luulisi olevan sitä varten olemassa, että ihminen osaisi ajaa aikomaansa osoitteeseen. Mutta kun avaan navigaattorin, odotan, että sieltä tulisi ensimmäiseksi kenttä, johon kohdeosoite kirjoitetaan.

Sitä ei löydy etsimälläkään. Löytyy kyllä ensimmäiseksi koti ja sitten vanhoja osoitteita. Kyllä jokaisen luulisi kotiinsa osaavan ellei ole lähdössä liikkeelle tuntemattomalta kaupunkialueelta. Myös useimpiin ennen käytyihin paikkoihin osaan ilman navigaattoriakin. Siksi pidän ohjelmien laatijoita älyttöminä, koska he eivät ymmärrä, että ajoon lähtijä tarvitsee ensiksi juuri ajon päätepaikan osoitteen.

Pitäviä neuvoja ei saa mistään. Jos joku on neuvovinaan, hän etsii kenttää ”hakuammunnalla” ja kun se sattumalta tulee esiin, ei se auta minua seuraavalla kerralla, koska polkua ei ole saanut merkitä muistiin.
Lähtönäkymä saattaa olla erilainen joka kerta, joten polkuja pitäisi olla niin monta kuin näkymiäkin.

Anneli Ilonen

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski